Подтепето

ПОД НОЖА

29 Ноев, 2017

Да затлачиш булевард!

Защо полицията не изпълнява задълженията си и  допуска булевардите да се превръщат в еднолентови квартални улички, пита наш читател

Булевард „Никола Вапцаров” често попада в черните хроники на МВР във връзка с войната по пътищата. Въпросът е какво самата полиция прави, за да направи възловата артерия в Кючук Париж по- безопасна. Отговор дава нашият читател Асен Николов, който не без нотка на възмущение ни визуализира как служители на реда индиректно създават предпоставки за ПТП, задръствания и демонстрират двоен стандарт. Обективът на читателят ни е уловил как служители на вулканизатор сменят гумите на полицейска Лада Нива директно на булеварда, в разрез с правилата. Като така превръщат иначе широкия булевард в еднолентова квартална улица. Всъщност, гледката е ежедневна в зоната на „Никола Вапцаров” в близост до бившия Камел- вулканизаторът обслужва клиентите си върху едното пътно платно от поне две десетилетия.

„Всички знаем, че е неправилно да се паркира на забранените места, но някои и извършват търговска дейност на самия булевард. Дали не си осигуряват дълги години спокойствие и безнаказаност с правилни познанства и обслужвайки родната полиция? В какви сервизи се обслужват полицейските автомобили? Защо полицията не изпълнява задълженията си и  допуска булевардите да се превръщат в еднолентови квартални улички? Това затруднява трафика, изнервя шофьорите и спомага за и без това замърсения въздух, който дишаме”, пита през Под тепето читателят ни Асен Николов.

 

Няма направени коментари
Още от рубриката "ПОД НОЖА"

Подобни новини

07 Дек, 2017

След наша публикация: Отпушиха движението по бул. „Никола Вапцаров”

Върнаха липсващите знаци, а вулканизаторът не обслужва клиенти на пътното платно

Днес...... и миналата седмицаОтпушиха движението по бул. „Никола Вапцаров” след нашата публикация от миналата седмица на база читателски сигнал. Преди броени дни ви информирахме за ежедневен проблем с трафика по основната пътна артерия в Кючук Париж, в близост до бившия Камел. Нашият читател Асен Николов засне как служители на обслужващия от години клиентите си на самото платно вулканизатор сменят гумите на полицейски автомобил в нарушение на правилата. Служители на реда индиректно създават предпоставки за ПТП, задръствания и демонстрират двоен стандарт, негодува преди седмица Николов. И показа превърнатия в еднолентова квартална улица иначе широк булевард.

Към днешна дата гледката е напълно различна. Липсващите преди седмица знаци за забрана на паркирането са върнати, а ...

» повече