Да затлачиш булевард!

Под ножа

Защо полицията не изпълнява задълженията си и  допуска булевардите да се превръщат в еднолентови квартални улички, пита наш читател

Булевард „Никола Вапцаров” често попада в черните хроники на МВР във връзка с войната по пътищата. Въпросът е какво самата полиция прави, за да направи възловата артерия в Кючук Париж по- безопасна. Отговор дава нашият читател Асен Николов, който не без нотка на възмущение ни визуализира как служители на реда индиректно създават предпоставки за ПТП, задръствания и демонстрират двоен стандарт. Обективът на читателят ни е уловил как служители на вулканизатор сменят гумите на полицейска Лада Нива директно на булеварда, в разрез с правилата. Като така превръщат иначе широкия булевард в еднолентова квартална улица. Всъщност, гледката е ежедневна в зоната на „Никола Вапцаров” в близост до бившия Камел- вулканизаторът обслужва клиентите си върху едното пътно платно от поне две десетилетия.

„Всички знаем, че е неправилно да се паркира на забранените места, но някои и извършват търговска дейност на самия булевард. Дали не си осигуряват дълги години спокойствие и безнаказаност с правилни познанства и обслужвайки родната полиция? В какви сервизи се обслужват полицейските автомобили? Защо полицията не изпълнява задълженията си и  допуска булевардите да се превръщат в еднолентови квартални улички? Това затруднява трафика, изнервя шофьорите и спомага за и без това замърсения въздух, който дишаме”, пита през Под тепето читателят ни Асен Николов.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.