Подтепето

под небето

03 Май, 2017

Влюбена двойка се сгоди на Младежки хълм

Приятели на кандидат женихът помогнали за организацията

Млада двойка се сгоди след изключително романтично предложение. Заветното „ДА“ е казано от пловдивчанка на върха на Младежкия хълм, а мястото не е случайно. Красимир Лалов, който поиска ръката на своята любима, Магдалена Здравчева, е избрал именно този хълм, защото е най-високият в града. Според приятели на двойката, това е едно от най-романтичните места в Пловдив и е българският еквивалент на Париж.

Датата също не е случайно избрана. Предложението се състоя миналия вторник, на рождения ден на младата дама. За да бъде изненадата пълна, приятелите на кандидат женихът, Анатолий и Иван, организирали романтична вечеря на най-високата точка в града, за да може гледката да бъде подходящ фон на специалния момент. Те занесли маса с бяла покривка, украсили всичко с балони и купили рози и шампанско за подобаващо отпразнуване на специалния момент. След като Маги приела предложението за брак на своя любим, към романтичния момент се присъединили и двамата организатори на голямата вечер, Анатолий и Иван.

Под Тепето желае щастлив съвместен живот на бъдещото семейство!

Няма направени коментари
Още от рубриката "под небето"

Подобни новини

13 Окт, 2017

Най-романтичното предложение за брак в Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Адвокат сътвори красива любовна приказка на Бунарджика с хиляди свещи и заря

Снимки: Андро Дюлгерян

Какво се случва се питаха стотици хиляди пловдивчани снощи, след като над Альоша се изви заря по-дълга от тази за националния празник. Светлинното шоу озари небето над Бунраджика и се виждаше от всички точки на Града на тепетата.

Случи се една красива любовна приказка с главни герои Иван и Александра. Макар и имената на двамата влюбени да съвпадат с тези от лентата на бг драмата „1952: Иван и Александра“ този филм е розов, зрелищен и с щастлив край.   

Коленичилият влюбен мъж е солиден пловдивски адвокат – Иван Маринов, бивш областен координатор на РЗС за Пловдив град и област. Разплаканата от щастие дама е възлюбената му Алекс ...

» повече