Театър Хенд играе за болната Ани

Под небето

Image title
Подготвят и благотворителен салса бал в Лайпциг в нейна подкрепа

Благотворително представление на „Червената Шапка- Презареждане“ организира театър Хенд в подкрепа на болната Анна Николова. Актьорите от независимото сценично пространство ще се включат в кампанията за събирането на средства за лечението й в чужбина, което е непосилно финансово за нея и семейството й.
На 02 март – събота от 18,00ч. ще изиграем нашето любимо комедийно представление за младежи и възрастни „Червената Шапка – Презареждане“ благотворително и ще дарим средствата събрани от него за Ани.
Билетите са по 10лв, а на който му се вижда малка сумата за такова добро дело, може да остави допълнително средства в кутията, която ще сложим на касата ни в деня на представлението, казват от театър Хенд.
Можете да направите предварителни резервации за нашата камерна зала всеки работен ден между 13,00ч и 17,00ч на следните телефони: 0888967613 и 0898492672. Така ще можем да обявим и втори по-късен час. Надяваме се, залата ни да се препълни поне 2 пъти от желаещи да помогнат на Ани, така както стана през есента в Нощта на музеите и галериите.
За тези, които няма да присъстват, а искат да помогнат:
Направена е дарителска сметка на името на: Анна Николова Паунчева
Райфайзенбанк
BIC: RZBBBGSF
IBAN No:
В лева: BG74RZBB91551092359002
В евро: BG77RZBB91551492359012

На 1ви март пък, в хотел Лайпциг ще се проведе благотворителен салса бал под наслов „Помогнете даспасим Ани“. Събитието се организира от Salsa de Cubа и едноименния хотел, с подкрепата на всички пловдивски школи.
Програма:
19:00ч. Начало
19:30ч. Програма
20:30ч. Търг с част от колекцията картини на Димитър Язов
21:30ч. Салса парти с Dj Boris & Dj Dani
Вход: 5 лева (изцяло за каузата)

Ани е на 32 години. Майка е на малката Рая, която се е появила преди три месеца. Седмица преди да роди ,  Ани от Пловдив направила задължителните за всяка бременна кръвни изследвания. Резултатът от тях обръща живота й. Има остра форма на левкемия.
От деня на раждането на малката си дъщеричка до момента Ани се бори с болестта и е подложена на тежка химиотерапия.  За пълното и излекуване и възможността да се завърне  в живота на семейството си е необходима костно-мозъчна трансплантация в много кратък срок.
Трансплантацията е животоспасяваща, затова Ви молим за помощ .  Сумата,  необходима за лечението е 170 хиляди евро.
Ани се бори за всеки ден , а единственото и желание е да може да се грижи за своята дъщеричка и да бъде отново нашата усмихната Ани .
Обръщаме се към всички с молба за морална и финансова подкрепа.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.