Подтепето

под небето

07 Ноев, 2017

Кучета чакат своите стопани в Общинския приют в Пловдив

В стационар от 85 клетки в Общинския приют за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в Пловдив са настанени кучета, които очакват да бъдат приети и отглеждани като домашни любимци от хора, които ще се грижат за тях с много любов и внимание.

Периодично ще представяме на гражданите снимки и кратко описание за нрав и външен вид на някои от приютените животни. Надяваме се, че по този начин по-бързо ще се намерят и подходящите одомашнители за тях.

Общинският приют за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ се намира на 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“.

Ако намерите изгубено куче, или ако търсите своето такова, потърсете първо екипите на приюта – 032/96 61 84.

Ето и нашите първи предложения за рубриката „Вземи си куче от приюта!“.

 

 

 

  • 07 Ноев, 2017 | ?
    От 80 пълни клетки, успяха да напишат по едно изречение за 3 кучета? Тези подиграват ли се??? Къде са другите 80,защо са без досие със снимки И и информация като пол, възраст, характер, височина, ваксини и пр, както е нормално да се описва куче за одомашняване в приют! Това е просто отчитане на дейност!Платиха ли на под тепето за тази "дейност"?
Още от рубриката "под небето"

Подобни новини

14 Ноев, 2017

Само 1/3 от собствениците на кучета в Кършияка са си платили таксата

Близо 200 от тях са „пропуснали“ да заплатят задължението си 

При проверка в "Електронния регистър за домашни кучета в Пловдив", се установи, че над 300 са собствениците на домашни кучета, отглеждани на територията на район “Северен”, които са неизрядни по отношение пререгистрацията на своя любимец. Близо 200 от тях са пропуснали да заплатят  годишната "такса куче", която е задължителна съгласно разпоредбата на чл.116 от Закона за местни данъци и такси.
Припомняме, че размерът на "такса куче" за Пловдив е 30.00 лв. Липсата на документ, доказващ годишната пререгистрация на кучето, може да доведе до глоба за собственика /200 лв./, в случай че при разходка  в парка или междублоковото пространство, се натъкнете на проверка от служителите на Общинска охрана или ...

» повече