Какво четяха най-много изгубените в Пловдив

Под небето

В първите дни на новата година екипът на Lost in Plovdiv събра за всички вас, нашите читатели, най – интригуващите статии

Lost in Plovdiv представя Десетте най – четени статии през 2017. Това са материалите, които ви докоснаха силно, развълнуваха, вдъхновиха и разбуниха духовете под тепетата за отминалата година.

Ще се опитваме да откриваме онези тайните местенца, които си заслужава да не пропускате, да предизвикваме себе си и вас с алтернативните маршрути и заведения и ще търсим онези думи, които да придадат максимално  чувството да си „изгубен в Пловдив”, но по онзи хубавия начин…, когато усещаш, че си на правилното място. А какво четяхте вие, вижте в редовете по – долу:

Безспорен лидер е публикацията с Топ ресторантите на Пловдив. Това не е точно класация, а наша субективна оценка на местата с качествена храна, обслужване и атмосфера. Ако сте пропуснали някое от тях, съветваме ви бързо да грабвате телефона и да попитате за свободна маса. А в случай, че имате нужда от още препоръки, може да погледнете и резултатите от нашата анкета за 2017 – та, обобщени в Пловдивчани препоръчват най – добрите ресторанти в града.

Сребърният медалист се оказаха няколко реда, които предизвикваха огромна вълна от коментари и вълнения – Как да разпознаете истинския от приходящия пловдивчанин, е една деликатна тема, която все още продължава да предизвиква бурни дискусии.

Почетното трето място пък е отредено за едно лятно „ръководство” с 10 басейна в Пловдив, които ще ни спасят от летните горещини. Е, днес нямаме нужда да се спасяваме от жегата, но затова вече имаме алтернатива, ако желаете да поплувате на закрито. Прочетете повече ТУК.

Сладкарници в Пловдив, които трябва да посетите, е четиво, което не трябва да пропускате! Все още лятото е далече и не му е време да мислим за хранителния си режим, така че е точният момент да се поддадем на изкушението на шоколадовата торта например.

Всичко, което влиза в ТОП 10 може да проследите ТУК.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.