Подтепето

под небето

03 Ян, 2018

Какво четяха най-много изгубените в Пловдив

В първите дни на новата година екипът на Lost in Plovdiv събра за всички вас, нашите читатели, най – интригуващите статии

Lost in Plovdiv представя Десетте най - четени статии през 2017. Това са материалите, които ви докоснаха силно, развълнуваха, вдъхновиха и разбуниха духовете под тепетата за отминалата година.

Ще се опитваме да откриваме онези тайните местенца, които си заслужава да не пропускате, да предизвикваме себе си и вас с алтернативните маршрути и заведения и ще търсим онези думи, които да придадат максимално  чувството да си „изгубен в Пловдив”, но по онзи хубавия начин..., когато усещаш, че си на правилното място. А какво четяхте вие, вижте в редовете по – долу:

Безспорен лидер е публикацията с Топ ресторантите на Пловдив. Това не е точно класация, а наша субективна оценка на местата с качествена храна, обслужване и атмосфера. Ако сте пропуснали някое от тях, съветваме ви бързо да грабвате телефона и да попитате за свободна маса. А в случай, че имате нужда от още препоръки, може да погледнете и резултатите от нашата анкета за 2017 – та, обобщени в Пловдивчани препоръчват най – добрите ресторанти в града.

Сребърният медалист се оказаха няколко реда, които предизвикваха огромна вълна от коментари и вълнения – Как да разпознаете истинския от приходящия пловдивчанин, е една деликатна тема, която все още продължава да предизвиква бурни дискусии.

Почетното трето място пък е отредено за едно лятно „ръководство” с 10 басейна в Пловдив, които ще ни спасят от летните горещини. Е, днес нямаме нужда да се спасяваме от жегата, но затова вече имаме алтернатива, ако желаете да поплувате на закрито. Прочетете повече ТУК.

Сладкарници в Пловдив, които трябва да посетите, е четиво, което не трябва да пропускате! Все още лятото е далече и не му е време да мислим за хранителния си режим, така че е точният момент да се поддадем на изкушението на шоколадовата торта например.

Всичко, което влиза в ТОП 10 може да проследите ТУК.

Няма направени коментари
Още от рубриката "под небето"

Подобни новини

03 Ян, 2018

Пловдивчани смятат музикалните концерти за най-голямото събитие в културата през 2017-а

Големите музикални събития в Пловдив през 2017-а са най-значимото културно събитие за годината според пловдивчани. 1/3 от гласувалите в анкетата на Kapana.bg са отбелязали „Музикалната година под тепетата: фестивалите Hills of Rock, Sounds of the Ages, Plovdiv Jazz Fest и концертът на Placebo” като най-важното в културата на Пловдив за изминалите 12 месеца.

На второ място с 27% от гласувалите се нарежда развитието на проекта за Епископската базилика и старта на процеса за кандидатстване на пловдивското мозаечно наследство пред ЮНЕСКО. 21% са гласували за завършването на реставрацията на къща Клианти и уникалните 200-годишни стенописи в нея. Според 15% от гласувалите в анкетата най-значимото културно събитие е уговорката по какъв начин да бъдат преведени държавните средства за „Пловдив 2019 ...

» повече
03 Ян, 2018

Зоокътът в съда е събитието, белязало годината на Пловдив

Читателите на Под тепето определиха събитието на 2017 в града

Влизането на спецпрокуратурата в Зоокъта, определянето на парична гаранция и повдигането на обвинение на кмета е събитието белязало най-силно изминалите 365 дни от старата година в Пловдив. Това показват резултатите от анкетата на Под тепето. Активните читатели класираха на първо място факта, че през 2017-а градът се управлява от обвинен в злоупотреба със служебно положение градоначалник. Близо 46 на 100 от анкетираните са посочили този отговор.

Припомняме, че на 22 декември екипът на Под тепето отправи апел за гласуване в годишната анкета и даде възможност на пловдивчани ЗАЕДНО да определят най-значимото събитие, което беляза 2017-а година в града. Гласуването приключи в полунощ на 1 януари, благодарим на двестата отзовали се ...

» повече