Подтепето

под небето

20 Юли, 2016

Демонтираха и сцената на Конюшните

След затварянето на Конюшните на царя, мнозина се надяваха поне сцената там да оцелее, за да може да се случват събития това лято в сърцето на Стария град. Сега то вечер не тупти особено живо. Няма и да затупти, след като преди няколко дни и самата метална ферма над естрадата е била демонтирана по заповед на общината след изтичането на концесията на мястото. Търг за този сезон така и не се пусна, но можеше поне възможността за някакви случки там да остане отворена. Вече е невъзможно. Здраво вдигнатата заради евентуални набези на крадци метална конструкция бе премахната. А с това вече официално, поне на този етап това, място за култура под звездите в Стария град няма.  

  • 20 Юли, 2016 | MMMMM
    Към НННННН ... бъркаш Конюшните с "пикливото" в близост
  • 20 Юли, 2016 | нннннннн
    Аре стига с тия глупави Конюшни, само дрогирани и пияни имаше там.
  • 20 Юли, 2016 | има култура все пак
    Важното е, че подновиха пръскането срещу Имаго комари
Още от рубриката "под небето"

Подобни новини

13 Юни, 2018

Куиз „Европа и Европейски съюз“ в Конюшните в Стария град

Въпросите ще бъдат с различна трудност в области култура и културно наследство, литература, кино, наука, спорт

Областен информационен център (ОИЦ)-Пловдив кани на първия по рода си майсторски куиз на тема „Европа и Европейски съюз“. Събитието ще се състои на 13.06.2018 г. (днес) от 21:00 ч. в Конюшните на царя (ул. „Съборна“ №40) в гр. Пловдив. Организатор на инициативата е Областен информационен център-Пловдив.

Участниците ще бъдат групирани в отбори между 3 и 8 човека. Те ще проверят знанията си по темата в общо 5 кръга. Въпросите ще бъдат с различна трудност в области култура и културно наследство, литература, кино, наука, спорт и други. В зависимост от резултатите и класирането, участниците ще получат различни награди, осигурени от ОИЦ-Пловдив.

» повече