Подтепето

под небето

19 Май, 2017

Camp Golden Gate предоставя 15 пълни стипендии на ученици за летен лагер

 Стипендията възлиза на 680 евро и е за двуседмична сесия

Camp Golden Gate кани всички ученици, на възраст от 12 до 18 години, да участват в конкурса  за пълна стипендия за международен американски летен лагер.

За сезон 2017, Camp Golden Gate предоставя 15 пълни стипеднии на стойност 680 евро за двуседмична сесия, финансирани от международени партньори, които подкрепят образователната програма. В стипендията са включени: всички нощувки, изхранване на база All Inclusive, интерактивни курсове с преподаватели от САЩ, следобедни и вечерни занимания, една целодневна екскурзия, всички административни такси в лагера. В стипеднията не е включен транспорт до лагера, виза, джобни пари.

Условия за участие:

1.Учениците да напишат есе на тема: Why do you want to get the Camp Golden Gate’s Scholarship? How being part of our camp’s community will help you achieve your future goals?

2.Есето трябва да е на английски език и да е дълго приблизително една печатна страница.

3.В горният десен ъгъл трябва да се попълнят името на училището, името на ученика, неговата възраст, имейл и/или телефон за връзка.

4.Есето да се изпрати на имейл: http://scholarship@campgoldengate.com  не по-късно от 17:00ч. на 28.05.2017г.

5.В конкурса може да участва всеки ученик на възраст от 12-18 год.

Препоръчва се на учениците да посетят уеб сайта на кампанията http://www.campgoldengate.com, за да получат по-добра представа за Camp Golden Gate и да отговорят по-добре на темата на есето.
 
Имената на победителите ще бъдат обявени до 01.06.2017 в страницата на лагера: http://www.campgoldengate.com  и във фейсбук страницата: http://www.facebook.com/campgoldengate/

Няма направени коментари
Още от рубриката "под небето"

Подобни новини