БългарияНовиниПод небето

Най-добрите доставчици на интернет в България

България е една от страните с най-бърза скорост на Интернет. Страната ни предоставя отлична среда за всеки човек или сдружение, които искат да развива онлайн бизнес, благодарение на стабилната ни и високоскоростна мрежа. Независимо дали се намирате в някой от големите градове или пък, сте в провинцията, спокойно можете да използвате всичките приложения на интернета. Разбира се, голям процент от качеството на интернета с страната ни е заслуга и на Интернет доставчиците. В следващите редове ще ви представим едни сред най-добрите от тях в трите най-големи града у нас.

От всички Интернет доставчици в Пловдив, Cooolbox се отличава от своите конкуренти. Те предлагат едни от най-сигурните услуги свързани с Интернет и телевизия на територията на града.Тяхната мрежа е 100% оптична, изградена по технологията AON, при която всеки клиент разполага с оптично влакно от техническия център, директно до неговия дом или офис, което прави ползването му изключително удобно и бързо. Има много добро покритие на града. Скоростта на връзката, предлагана от Cooolbox,  достига до 1 гигабит в секунда. Операторът предлага над 150 канала цифрова телевизия, голяма част от тях в HD качество и цялостни пакети с домашен телефон.

В София има много доставчици на Интернет услуги, но най-добрият спрямо условията, които предлага и скоростта на връзката с мрежата е Net 1. Скоростта на връзката с интернет варира от  35 мегабита в секунда и достига до 75 мегабита в секунда, спрямо услугата на която сте се спрели. Те се стремят качеството на предлаганите от тях услуги да е най-доброто, а цените им са достъпни за всички потребители. Освен Интернет, Net 1 също предлага и телевизия с над 100 HD канала.

Варна се слави като морската столица на България. В града има много доставчици предлагащи услугата Интернет и телевизия, но най-добрият доставчик е VarnaLAN. Един от пакетите им, който предлага телевизия на клиентите съдържа над 140 HD канала, а скоростта на Интернет връзката им започва от 25 мегабита в секунда и достига до 100 мегабита в секунда. VarnaLAN предлагат и услугата оптичен Интернет, както и други услуги, отговарящи на нуждите, които клиентите им имат. Няма съмнение, че те са един от топ доставчиците във Варна и могат да се похвалят със стотици доволни потребители.

Надяваме се тази статия да ви помогне с избора на доставчик за вашата интернет връзка или телевизия, а защо не и за двете. Това бяха едни от най-добрите доставчици в големите градове на България. Пожелаваме ви приятно и бързо сърфиране из необятния Интернет океан.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Интернет скоростите в плановете на основните доставчици в град Варна не са обновявани от поне 5 години, за сметка на това цените или са в застой или растат нагоре. Посочения за Варна „най-добър“ доставчик ВарнаЛАН е оплюван в не един или два форума в интернет.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина