Подтепето

Избори 2017

01 Ноев, 2014

Жерар Депардийо мори глад с риба в Тракия

Наш папарак закова мегазвездата на обяд в Рибарника

Суперзвездата Жерар Депардийо хапна обилно със супер апетит на околовръстоното в Тракия, а папарак на Под тепето го закова с фотоси. Един от най- големите актьори на европейското кино в момента е в Пловдив, за снимките на българо- швейцарската продукция "Пътникът". Част от лентата, в която между другото участва нашенката Деси Тенекеджиева, се заснема в село Калояново, като местните тръпнат в очакване да видят възедрия французин с руски паспорт.

Депардийо обаче цъфна днес по обед в "Рибарника" в Тракия за изненада на клиентите в нашумелия тематичен ресторант. Той бе в компанията на млада жена и мъж на средна възраст- и двамата българи. Дамата изглежда изпълнява ролята на личен асистент на Жерар, тъй като видимо откликва на всяка негова дребна нужда- от салфетки, през поръчки, до прибори. Тя дори изпълнява ролята на фотограф, като симпатягата с охота се снима със случайни фенове.

В компанията на двамата звездата бързо и с апетит погълна няколко вида риба- дребна пържена, а след това и сьомга. Морските ястия гарнираше със салата, като пиеше едновременно вода и сода- "Михалково". След доброто хапване Депардийо не яде десерт, а вместо това напрово поръча сметката и сам я плати, видя човекът на Под тепето.

Тримата се натовариха на черна Е-класа, която потегли в посока Родопите с Жерар на предната седалка.

Няма направени коментари
Още от рубриката "Избори 2017"

Подобни новини