Подтепето

Власт

01 Ноев, 2014

Жерар Депардийо мори глад с риба в Тракия

Наш папарак закова мегазвездата на обяд в Рибарника

Суперзвездата Жерар Депардийо хапна обилно със супер апетит на околовръстоното в Тракия, а папарак на Под тепето го закова с фотоси. Един от най- големите актьори на европейското кино в момента е в Пловдив, за снимките на българо- швейцарската продукция "Пътникът". Част от лентата, в която между другото участва нашенката Деси Тенекеджиева, се заснема в село Калояново, като местните тръпнат в очакване да видят възедрия французин с руски паспорт.

Депардийо обаче цъфна днес по обед в "Рибарника" в Тракия за изненада на клиентите в нашумелия тематичен ресторант. Той бе в компанията на млада жена и мъж на средна възраст- и двамата българи. Дамата изглежда изпълнява ролята на личен асистент на Жерар, тъй като видимо откликва на всяка негова дребна нужда- от салфетки, през поръчки, до прибори. Тя дори изпълнява ролята на фотограф, като симпатягата с охота се снима със случайни фенове.

В компанията на двамата звездата бързо и с апетит погълна няколко вида риба- дребна пържена, а след това и сьомга. Морските ястия гарнираше със салата, като пиеше едновременно вода и сода- "Михалково". След доброто хапване Депардийо не яде десерт, а вместо това напрово поръча сметката и сам я плати, видя човекът на Под тепето.

Тримата се натовариха на черна Е-класа, която потегли в посока Родопите с Жерар на предната седалка.

Няма направени коментари
Още от рубриката "Власт"

Подобни новини

01 Ноев, 2017

Боливуд превзе Капана пак, очаква се Холивуд

 

Снимат саундтрак на нова продукция (ГАЛЕРИЯ)

Местните се тюхкат, че не са предупредени. Запушват входове на магазини и няма места в Синята зона

Индийската конкуренция на Холивуд отново снима мащабна продукция в сърцето на Пловдив. Отрано сутринта уличките в Капана са опасани от кабели и удължители. Огромни камиони за реквизит са задръстили ул.“Йоаким Груев“.

Реквизитът превзема тротоари и дувари. Собственичка на бижутерски магазин срещу Джумая джамия издирва 40 минути организатори от продукцията, за да можа да влезе в обекта си, който бе недостъпен.

Синята зона е неизползваема за шофьори с делнични задачи в района. „Улицата е платена, не може да спирате тук,“ обяснява служителка на ОП-то на млад мъж, който се кани да пусне SMS. Охранители на всеки ъгъл ...

» повече