Подтепето

Власт

29 Юли, 2014

Сървайвър ли? В пловдивската Синя зона оцеляване няма!

Заключиха със скоба Мистър България 2006 Али Алиев
Сървайвър, сървайвър, но в пловдивската Синя зона оцеляване няма! В това се убеди Мистър България 2006 Али Алиев. Полото, в което участникът в шоуто Сървайвър бе само пасажер, бе заключено със скоба. Младите дами, които придружаваха модела нервно щъкаха напред-назад, докато Али плати безропотно наказателната такса за „освобождаването” на возилото.
Неприятната изненада завари Алиев на връщане от разходката  му из пловдивския център с двете девойки. Алиев е носител на множество титли от конкурси за красота, а също така  бе и един от дежурните участници във всякакъв вид риалити програми в близкото минало като освен Сървайвър, той беше и един от съблазнителите в претърпялото пълен крах предаване Островът на изкушението . Името му бе забърквано с не един и двама знатни българи. В последно време, обаче, Алиев изглежда се е покрил от медийното пространство и от скандалите, и ако съдим по тена му, още притежава соларно студио, което често посещава.
  • 29 Юли, 2014 | таня
    Добре де, ама не разбрах съвсем - това ,че е участвал еди къде си и спечелил еди-какво си, освобождава ли го от ангажимента да спазва едни простички правила? Мноооого ви е тъпа сказката..
  • 29 Юли, 2014 | ken
    Бати мангала грозен
Още от рубриката "Власт"

Подобни новини