Подтепето

папарак

17 Юли, 2016

Премиерът свика службите заради събитията в Турция, шефът на пловдивската полиция на купон

Христо Разсолков танцува на „Ако умра, ил загина” в македонска кръчма в Добринище

Снимки на директора на пловдивската полиция Христо Разсолков във вихъра на купона получи от свои хора Под тепето. Ченге №1 под тепетата даде свободно тези дни и разпусна в родния си вилает. Но това се случи в деня, в който премиерът Бойко Борисов свика екстремно в Министерски съвет службите - ДАНС, ДАР, МВР, във връзка със ситуацията в Турция и обстановката по границата.

Фотосите са от снощи и на тях се вижда как полицейският шеф се забавлява в голяма компания в известна кръчма в Добринище. Заедно с приятелите си той се впусна в бурни танци на „Ако умра, ил загина”,  „Катерино моме” и прочие македонски рефрени. На софрата ...

» повече
30 Апр, 2016

Цветелина Бориславова прегръща мистериозен мъж на Главната

Една от най-влиятелните българки на почивка и пазар в Пловдив

Цветелина Бориславова в особена близост с мистериозен мъж фиксира папарак на Под тепето на Главната в Пловдив. Една от най-влиятелните българки дойде на почивка и на пазар под тепетата в празничните дни, а визитата на бившата половинка на Бойко Борисов не остана незабелязана. Тя посети книжарница, няколко магазина и обхождаше с доволен поглед архитектурата в центъра на древния град. Плътно до нея бе едър мъж, близостта си с който банкерката не криеше по никакъв начин и дори прегръщаше пред погледите на разпозналите я минувачи.   

» повече
21 Ян, 2015

Джамисет Джафер снижи рязко социалния статус

Съветникът от ДПС и основен бияч на Октай Енимехмедов смени джип Мерцедес със старо Пежо 307

Джамисет Джафер търси къде да паркира Пежото сиСкандалният общински съветник от ДПС Джамисет Джафер рязко снижи социалния си статус, отбелязват от известно време познати на старейшината. Основният бияч на Октай Енимехмедов след атаката му срещу Доган или е във финансова криза или е решил да не бие толкова на очи, както преди. В последния месец един от първенците в Столипиново смени лъскавия си черен джип Мерцедес ML с далеч по-скромно и много по-старо двуврато Пежо 307. Днес папарак на Под тепето успя да го щракне, докато Джафер се опитва да паркира френското си возило в района на Радиото и телевизията.

Според запознати, Джамисет е претърпял няколко бизнес неуспеха. Дали е така ...

» повече
01 Ноев, 2014

Жерар Депардийо мори глад с риба в Тракия

Наш папарак закова мегазвездата на обяд в Рибарника

Суперзвездата Жерар Депардийо хапна обилно със супер апетит на околовръстоното в Тракия, а папарак на Под тепето го закова с фотоси. Един от най- големите актьори на европейското кино в момента е в Пловдив, за снимките на българо- швейцарската продукция "Пътникът". Част от лентата, в която между другото участва нашенката Деси Тенекеджиева, се заснема в село Калояново, като местните тръпнат в очакване да видят възедрия французин с руски паспорт.

Депардийо обаче цъфна днес по обед в "Рибарника" в Тракия за изненада на клиентите в нашумелия тематичен ресторант. Той бе в компанията на млада жена и мъж на средна възраст- и двамата българи. Дамата изглежда изпълнява ролята на личен асистент на Жерар, тъй ...

» повече
25 Сеп, 2014

Райфъла яхна Вранглер

Наско Райфъла яхна открит класически Джип Вранглер, видя папарак на Под тепето. Бизнесменът отскоро се подвизава зад волана на атрактивното американско возило, което събира погледите на ценителите на подобен вид играчки на четири колела. Жълто-черният звяр на Атанас Червенков е скромен откъм екстри, но пък е абсолютната класика в жанра. Оборудван е с огромни халогени на покрива, за нощни офроуд родеота. На вратите на джипката се мъдри петолъчка с инициалите TJ в нея.

Вранглерът на Райфъла е култ за феновете на екстремното планинско каране. Именно на американската машина дължим това Джип, което се използва вместо високопроходим автомобил.

» повече
20 Авг, 2014

Христо Гърбов се разхлажда преди представление с биричка

Христо Гърбов обядва сладко в ресторант Хемингуей днес. Актьорът хапна в компанията на колегата си Ненчо Илчев преди днешното представление от турнето на Комиците в Пловдив. За излизането си на сцена двамата се подкрепиха и разхладиха с ледена биричка под тентата на известното заведение. По същото време другите от екипа на шоуто бродеха из града в търсене на забавления. С публиката за довечера по традиция трупата няма да има проблем, тъй като със сигурност Летния театър ще почернее от фенове на веселяците.

» повече
29 Юли, 2014

Сървайвър ли? В пловдивската Синя зона оцеляване няма!

Заключиха със скоба Мистър България 2006 Али Алиев
Сървайвър, сървайвър, но в пловдивската Синя зона оцеляване няма! В това се убеди Мистър България 2006 Али Алиев. Полото, в което участникът в шоуто Сървайвър бе само пасажер, бе заключено със скоба. Младите дами, които придружаваха модела нервно щъкаха напред-назад, докато Али плати безропотно наказателната такса за „освобождаването” на возилото.
Неприятната изненада завари Алиев на връщане от разходката  му из пловдивския център с двете девойки. Алиев е носител на множество титли от конкурси за красота, а също така  бе и един от дежурните участници във всякакъв вид риалити програми в близкото минало като освен Сървайвър, той беше и един от съблазнителите в претърпялото пълен крах предаване Островът на изкушението . Името му бе ...
» повече
23 Юли, 2014

Младен Самуилов върти бизнес на плажа

Младият милионер Младен Самуилов не остави бизнеса дори на плажа. Синът на петролния бос Георги Самуилов се вихри делово в Лозенец пред обектива на наш папарак. Това се случи на обяд, когато баровецът остави масата си, за да коментира някакви сделки с дългокос татуиран тип на дъсчената пътека край плажен ресторант. Който, както можете да се досетите, е любимото на тузарите свръхскъпо Mezze. А там ушите от масите са като локатори и ловят всякакви важни и недотам важни разговори.

Не е тайна, че от известно време Младен е поел не малка част от фамилните бизнес дела. Той се опитва да съчетава полезното с приятното дори на плажа.  

» повече
22 Юли, 2014

Захари Бахаров на работно море

Актьорът затиснат от неотложни ангажименти дори в почивката си на Лозенец

Няма пълна почивка за актьора Захари Бахаров. Затрупаният с ангажименти артист бачка дори по време на морската си ваканция в Лозенец. Папарак на Под тепето фиксира звездата на обяд в любимото му кътче- Вила Арте в Лозенец. Той бе затиснат от неотложни неща за вършене на лаптопа си. Твърде сериозен като за общата лятна атмосфера край нълните, Захари тракаше по клавиатурата на Ябълката си в спешна онлайн комуникация по различни проекти. От екрана по време на работния следобед го отлепяха само ледено Мохито и чаша еспресо, които той си поръча в същата последователност. След повече от два трудови часа той с въздишка затвори преносимия си компютър и се отправи ...

» повече
03 Юли, 2014

Йоркито Чарли дърпа Муравей Радев из центъра

Бившият финансист №1 на България Муравей Радев излезе на семейна разходка из центъра снощи. Без никакви тревоги за финансовото дередже на държавата, той бодро щъкаше по Отец Паисий, в компанията на съпругата си и рунтавия им домашен любимец. Министърът от кабинета на Иван Костов бе буквално под диктата на малкото йорки Чарли, което се оказа доста енергично и силно за габаритите си и дърпаше юнашката стопанина си. Двамата мъже в семейството търчаха напред, докато зад тях припкаше половинката на екс политика.

Визитите на Радев из центъра са изключителна рядкост от години. Но след като отново излезе в общественото пространство с няколко интервюта по повод предизвикания умишлено трус в няколко родни банки, Радев реши и да се покаже и пред хората ...

» повече