Подтепето

новини

13 Мар, 2018

Президентът показа отлична физическа подготовка в Пловдив (СНИМКИ)

снимка: Наташа Манева за "Марица"

Румен Радев ненадейно извъртя „коремно“ по време на демонстрации на Спецчастите

Главнокомандващият поздрави специално жена с 88 парашутни скока

Таня Грозданова

Баретата Благовеста Стефанова получи специален поздрав от президента Румен Радев по време на демонстрации днес в 68-а бригада „Специални сили“ под тепетата. Дамата с бойна униформа и каска участваше в показното на специалния статив, с който парашутистите тренират скокове и главнокомандващият размени реплики с нея, след което се отправи към висилката и извъртя „коремното“ с пълна лекота, както си е в официален костюм. Така президентът също показа отлична физическа подготовка и получи аплодисментите на войниците.

Снимка: Наташа Манева/Марица.бг

Снимка: Наташа Манева/Марица.бг

Репортерът на Под тепето разговаря с дамата под пагон, за да разбере подробности за репликите, които вдъхновиха Радев да покаже умения на висилката. Представяме ви Благовеста Стефанова. „Г-н Президентът ме попита колко скока имам. Аз му отговорих – 88, а той попита „Доброволни ли?“. Отвърнах „Тъй вярно, г-н Президент!“

Снимки: Под тепето

Припомняме, че президентът пристигна днес в район № 2 на 68-а бригада „Специални сили“ – Пловдив, ул. „Ген. Радко Димитриев“ № 2 във връзка с предстоящата 75-годишнина на формированието. Като Върховен главнокомандващ на въоръжените сили Румен Радев бе посрещнат с военен ритуал и прие строя на почетния караул, след което на полигона по въздушно-десантна подготовка той наблюдава демонстрация на способности от формирования на бригадата.

Радев през цялото време общуваше с бойците. Какъв е норматива за сглобяване и разглобяване на това оръжие, попита той военните по време на показа. След като получи отговор 12 минути, той отсече „Много са!“

Ние трябва да направим всичко възможно те да могат да изграждат съвременни боеспособности, защото българските Специални сили трябва да бъдат нашето стратегическо оръжие. Пожелавам им успех, коментира накрая Румен Радев и каза, че е доволен от видяното.  

Разгледайте галерията от демонстрациите:

Няма направени коментари
Още от рубриката "новини"

Подобни новини

16 Мар, 2018

Седмицата на завъртането под тепетата

Президентът завъртя коремното, а кметът си поиска да му завъртят кекс

Ей така, заради айляка, Под тепето събра актуалните карикатури за подобряване на настроението

Широката общественост през изминалите няколко дни бе завъртяна в новините от Пловдив на две нива – държавно и регионално. Първата врътка с коремното възлизане на президента Румен Радев в 68-ма бригада „Специални сили“ извади от полезрението темата за скандалното посещение на Руския патриарх. А втората – изразеното желание на кмета Иван Тотев за помирение с г-ца Веселина Сариева и предложението тя да му „забърка един кекс, ако иска“ - даде на културтрегерите в града гориво за нови диви въртележки по темата НОЩ.   

Със завъртане на мъжкото си его и единият, и другият дадоха нови дъвки на обществото. Е, съвсем ...

» повече