Актуално

Един от най-добрите PR–специалисти в България ще проведе обучение в Пловдив по „Комуникация и управление на кризи и конфликти“

В Limacon център в Пловдив ще гостува един от най-добрите PR–специалисти в България доц. Александър Христов. Той ще проведе еднодневно обучение на тема „Комуникация и управление на кризи и конфликти“ на 30.май.2018 г.

Обучението е подходящо за специалисти по маркетинг, PR и комуникации, както и за HR професионалисти. Целта е те да могат по-ефективно да управляват както публичните (външни) конфликти и кризи, така и вътрешните в самите компании.

Участниците ще имат възможността да научат и овладеят стратегии и тактики за комуникационно преодоляване на кризи и конфликти. Програмата на обучението е от пет модула:

Модул 1. Природа на съвременните кризи и конфликти. Публичност и етапи на разгръщане. Ранно предупреждение.

Модул 2. Стратегии и тактики за управление на кризи и конфликти. Управление на публичността. Дигитална следа и дигитална кал.

Модул 3. Медии и социални мрежи – как да ги привлечем на наша страна? Управление на публичността и на коментарите.

Модул 4. Вътрешните публики – как да ги превърнем в съюзници? Управление на недоволството.

Модул 5. Ролева игра.

Доц. д-р Александър Христов е преподавател в УНСС и управляващ партньор на ПР агенция Параграф 42. Магистър е по международни икономически отношения. През периода 2011 – 2013 г. е Председател на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО), а от 2006 до 2011 г. е Председател на Комисията по етика на БДВО. Бил е журналист, заемал е мениджърски позиции маркетингови и комуникационни звена във финансови институции, управлявал е кампании на клиенти от различни браншове. Автор e на три книги и на над 70 публикации в наши и чужди специализирани издания. Водил е над 50 обучения по теми, свързани с маркетинга и комуникациите.

Обучението ще се проведе на 30.05. 2018 г. в Limacon център в Пловдив с начален час 10:00. Цената е 120лева и включва две кафе-паузи и сертификат. Още по темата може да видите ТУК.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина