Актуално

Ния ще открие концерта на Имелда Мей в Античния театър на Пловдив

Победителката в от Гласът на България обяви състава на групата си за шоуто

Ния е жестока! И не защото е Гласът на България – тя беше супер яка и преди това. Сега обаче, вече е и национално известна, защото е ясно, че хиляди са проследили победата й на екрана по bTV. 

Ния (на плаката е изписана като NIYA) ще открие концерта на пленителната ирландска супер звезда Имелда Мей в Античния театър в Пловдив на 21 септември. А ето и музикантите, които тя привлече в своята банда:

Китаристът Явор Недев открива любовта към инструмента си в тийнейджърските години. Любопитството му се задълбочава, когато започва да свири други стилове освен познатата му дотогава класическа музика. Сега пише и експериментира свободно в бандата Krekhaus.

Барабанистът Матей Христосков започва да свири от ранна възраст. През годините пробва различни инструменти и намира себе си при барабаните. Сега се занимава и с продуциране и миксиране на записи. 

Басистът Явор Милчев сяда зад пианото много малък, а след това хваща и китарата. Среща Ния в училище, където се запознават по най-добрия възможен начин – през музиката. След няколко години, те минават през голяма част от софийските сцени. Желанието на музиканта да опитва нови инструменти не спира и така открива и бас китарата.

Тримата ще излязат заедно с Ния на вековната сцена на Античния театър в Пловдив преди шоуто на ирландската музикална емблема Имелда Мей на 21 септември, за да представят 40-минутна програма.

Не пропускайте това шоу – билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв ще откриете в системата на EpayBG – ТУК и на всички каси на Easypay в страната. Хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина