Актуално

Компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково” подпомага празника на село Михалково

Традиционният празник на село Михалково в община Девин, област Смолян, който се превръща винаги в родова среща, ще се проведе на 1 септември 2018 година, събота, от 16:00 ч. за седма поредна година.

На празника ще се отбележи и 80-годишнината от създаването на читалището в селото, ще бъде отслужен водосвет за здраве и благоденствие на населението и предпазване от природни бедствия. Поканени са Председателят на Общинския съвет на Девин, Кметът и Заместник-кметът на община Девин и Кметове от съседните на Михалково села.

За доброто настроение ще се погрижат оркестър „Сияние“ и фолклорен състав от с.Павелско.

По традиция ТПК „Михалково“ подкрепя организацията и финансирането на празника на селото. Минерална вода „Михалково“ извира над село Михалково и вече 62 години фабриката, която е една от най-старите за бутилиране на минерална вода в България, дава работа на населението от почти целия регион.

Кметът на селото г-жа Василка Бечева кани местните жители, както и тези, излезли от селото преди години, да се върнат за празника в родното място. Най-любезно са поканени да присъстват и гости от цялата страна, за да станат съпричастни на емоцията и да почувстват гостоприемството на с. Михалково.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина