Актуално

Какво да правим в Пловдив през уикенда (20-22.10)

Насладете се на слънчевите почивни дни в града cъс специалния подбор на Lost in Plovdiv  от събития

Снимка: Виктор Цонев

20 октомври

На по бира с художника Атанас Хранов

На по БИРА с Атанас Хранов!
Вижте Пловдив през очите на художника и вземете частица от нашия град със себе си!

"Реших, че трябва да направя нещо, което да заинтригува точно младите и интересни хора, които идват да изживеят и приключенстват в Пловдив. Идеята и смисълът за самите пловдивчани е да погледнеш на обичайните градски пейзажи през погледа на човека, който е дошъл и прекарал един страхотен уикенд тук. Този човек, който вижда в Пловдив розови слончета и влюбени фламингота. Блендата му е такава, той гледа през неговите си очила. И ние често не виждаме нищо розово, защото сме се вторачили в обувките си. Опитах се да направя всичко с лека усмивка, с малко хумор и с едно добро пожелание за по-красиво и щастливо съществуване. Не всичко е толкова сериозно, нали… Нека погледнем света под някакъв друг ъгъл, призовава художникът."

Котка и Мишка
20.00 часа

Silicon DrinkAbout Plovdiv

Silicondrinabout е седмично събитие ориентирано към хора с модерно и предриемчиво мислене. Събиранията са всеки петък след работа на по бира или две, а целта е разширяване на мрежата си от контакти с интересни хора, споделяне идеи сред критично мислещи хора или просто да си бъбрене.

Artnewscafe
19.00 часа

21 октомври

EU Code Week: Meet and Code It Weekend

За да отпразнуват Европейската седмица на програмирането Drupal Bulgaria и Coding Girls са подготвили двудневно събитие за младежи на възраст от 14 до 24 години. Открийте удивителния свят на Drupal и да научете повече за възможностите, които ни предоставя тази невероятна система за управление на съдържанието и фреймуърк с отворен код. Да създадеш своя първи уебсайт е по-лесно, отколкото си представяш и те ще ти помогнат!

Присъединете се за един страхотен уикенд, изпълен с нагледни презентации, практически занятия, вдъхновяващи видео клипове и още много забавни дейности!

Двудневно събитие за младежи от 14 до 24 години. Участниците ще научат как да създадат своя първи Drupal уебсайт, ще обогатят своите знания по време на сесиите и ще развият своя ентусиазъм да програмират.

3HUB / trio-hub
21 + 22 октомври
11.00 часа
Вход свободен
С предварителна регистрация

ОпушенатаСъбота #Street Party DJ SKILL

Нестандартно име за нестандартно събитие в духа на различното в Капана.

Всички предложения може да видите ТУК.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина