Актуално

ГЕРБ – № 1 в ОИК – Пловдив

Иван Тотев: Целта на ГЕРБ е мнозинство в Общинския съвет и самостоятелно управление на Пловдив

Image title
Политическа партия ГЕРБ в Пловдив-град се регистрира първа в Общинската избирателна комисия за участие в местните избори. Документите бяха внесени по обед от областния координатор инж. Иван Тотев, който бе придружен от народния представител Стефан Дедев, административния секретар Радослава Ташкова, ген. Димитър Цветков и представители от МГЕРБ. Веднага след като партията бе вписана под № 1 в Общинската избирателна комисия, Иван Тотев благодари на младежите, които повече от 24 часа дежуриха пред сградата на площад „Централен“, за да може да бъде спазена традицията и ГЕРБ да се регистрира първа в ОИК.

ГЕРБ вече свикна да печели избори и не се съмнявам, че на 23-ти октомври ние ще бъдем № 1 в Пловдив. Градът има нужда от промяна и ние можем да дадем тази промяна. ГЕРБ поема курс към самостоятелен мандат през следващите четири години и пълно управление на Пловдив, заяви Иван Тотев. Той каза още, че партията отново показва, че е по-подготвена от всички останали партии. Регистрацията мина добре, всички документи бяха изрядни, обясни Тотев и допълни, че ГЕРБ първа ще популяризира управленската си програма.

Нашата програма ще бъде един наистина дългосрочен документ, който надхвърля рамките на 4-годишния мандат. Такова трябва да бъде управлението на Пловдив – основано не на дребнотемието, а на визионерския подход. ГЕРБ има такъв подход, заяви областният координатор и член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Иван Тотев сподели, че очаква позитивна кампания  и подчерта, че целта на ГЕРБ е мнозинство в Общинския съвет и самоностоятелно управление на Пловдив.Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина