Актуално

Георги Титюков даде начало на първата „Шампионска лига на Пловдив“ 2011

Image title
Първото издание на турнира „Шампионска лига на Пловдив” стартира в града под тепетата под патронажа на Георги Титюков – зам.-кмет по спорта в този мандат, кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на Коалиция „Кауза Пловдив”. Начало на първият четвърт финал даде Георги Титюков, който пожела на състезателите успех в първото по рода у нас футболно съревнование. „Щом днес сте на терена и участвате в тези срещи, означава, че имате потенциала да покорите и шампионската титла. Играйте феърплей, за да почувствате удоволствието от победите и спорта и нека най-добрият си тръгне с трофея на надпреварата”, заяви Титюков секунди преди да подаде символичния първи пас в двубоя между отборите на „РАЙКОМЕРС“ и ФК „Даяна“. Веднага след това стартира и срещата между тимовете на „Калояново” и „Ботев” Брестник. Победителите от първите съревнования станаха „РАЙКОМЕРС” и „Калояново”.
Мачовете от „Шампионска лига на Пловдив” 2011, които ще продължат до неделя (02.10.2011 год.) се играят на последно поколение изкуствена трева в новопостроения спортен център „Арена” в ЖК „Тракия”.  Общият брой на срещите, които трябва да бъдат изиграни по време на турнира са осем. Днес от 19.00 и 20.00 часа ще се състоят срещите между ПФК „Ялова Поляна” и „Криско” и „Vip Dent” и „Младежка 1”.
Утре предстои двубой за определяне на победителя между „РАЙКОМЕРС” и „Калояново”. След това ще бъдат излъчени отборите, които ще спорят за първите места. Финалните срещи ще се играят в неделя, когато ще се състои награждаването на победителя и официалното закриване на първото в България издание на „Шампионска лига Пловдив” 2011.Image title

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина