Актуално

Бухалов в листата на „Кауза Пловдив”

Георги Титюков: Вярвам, че с пловдивчани ще бъдем заедно в отстояването на общата ни кауза– нашият град

Image title
„Вярвам, че с пловдивчани ще бъдем заедно в отстояването на общата ни кауза – нашият град”  Това каза  Георги Титюков, минути след регистрацията му в Общинската избирателна комисия като кандидат за кмет и водач на листа за общински съветници, издигнат от Коалиция „Кауза Пловдив”. Председателят на предизборния щаб на коалицията Константин Георгиев и лидерите партиите от коалицията – „Кауза България”, „Новото време” и „ Общество за Нова България”, заедно с Георги Титюков внесоха в  Общинската избирателна комисия документите за кандидатурата му за кмет, както и документите за листа от 51 общински съветници.
„Убеден съм, че пловдивчани ще застанат не само зад Георги Титюков, но и зад листата ни за общински съветници, защото това ще означава подкрепа и доверие за заслужили, доказали се хора, както и доверие за млади, даровити пловдивчани”, заяви Константин Георгиев. В листата на „Кауза Пловдив”, освен Георги Титюков,  са  двойният олимпийски шампион па гребане – едноместно кану, Николай Бухалов, олимпийският медалист и три пъти световен шампион по вдигане  на тежести Асен Златев,  Енчо Пиронков –  внук на именития ни художник  и брат на най-популярната българска тенисистка  Цвети Пиронкова, дългогодишният директор, превърнал се в емблема за Художествената гимназия –  Маргарита Джарова,  архитекти, икономисти, лекари, опитни администратори, познаващи местното самоуправление и градските проблеми, знакови лица от ПП „Новото време”,  преподавателят в АМТИИ и досегашен общински съветник  Едуард Сарафян, колегата му в местния парламент –  Константин Георгиев.         
       След регистрацията му като кандидат за кмет, Георги Титюков излезе в отпуск за предизборната си кампания. Въпреки това, обаче  зам.-кметът по спорта  в  този мандат, веднага след ОИК отиде на Гребния канал,  където се провежда Европейското първенство – вече като зрител.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина