НовиниСпортСпортен Пловдив

69 отбора от 35 мултинационални фирми ще бягат на LIEBHERR Business Run в Тракия икономическа зона

3 000 лева за благотворителна кауза в Пловдив даряват организаторите на състезанието

300 бегачи от 69 отбора се включват в най-голямото фирмено състезание – LIEBHERR Business Run Plovdiv, което ще се проведе за трети път край Пловдив. Състезателите – аматьори са от 35 мултинационални компании от цялата страна. Стартът на надпреварата ще бъде даден точно в 10 часа на 6 октомври 2019 г. /неделя/ на паркинга на завода на LIEBHERR в зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона. В 12 часа е предвидено награждаването на победителите.

Организатори на „най-големия тийм билдинг в България“ са Спортен клуб „Бегач“ и LIEBHERR. Партньори са SBTech, SportPass, Пощенска банка и Vivacom. Състезанието се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“.

Голямата награда на надпреварата в неделя е хладилник за офиса LIEBHERR за отбора победител. Всеки участник в Либхер Бизнес Рън получава торба с подаръци от организаторите и спонсорите, медал и още изненади на място, включва се и в скара/бира партито след финала.

3 000 лева от таксите на Либхер Бизнес Рън се даряват за благотворителна местна кауза –  Пловдивският център за деца и родители към фондация „За нашите деца“. От 2009 година фондацията управлява Център за обществена подкрепа „За деца и родители” в града под тепетата. Специалистите консултират и подкрепят родители, които срещат сериозни предизвикателства в грижата за своите деца, или за които има риск да се разделят със своето дете, като им оказват социална, психологическа и материална помощ, а при възможност и финансова.

Бизнес рън представлява щафета, в която служители на фирми в отбори от по 4-ма се състезават кой отбор ще изтича най-бързо 16 км. Всеки участник изминава 4 километра преди да предаде щафетата на колега. Трасето е около завода на LIEBHERR. Освен основното състезание, от 13 часа ще започне и Kids Run за деца от 4 до 16 години, подготвено по програмата на международната лекоатлетическа организация – IAAF Kids’ Athletics.

LIEBHERR Business Run се превърна в първия общ празник на фирмите в Тракия икономическа зона, който помага за създаване на социални и професионални контакти и партньорства, отчитат организатори и участници.

Повече за най-голямото спортно събитие за корпоративни участници може да видите на www.plovdiv.businessrun.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина