Актуално

403 пациента ще гласуват на балотажа в УМБАЛ „Св. Георги“

В избирателните списъци са включени и 111 от служителите, които в неделя са на работа

В списъците на избирателите – пациенти на УМБАЛ „Свети Георги“ за балотажа в неделя, 13 ноември, са вписани 403 имена. Хоспитализираните ще упражнят правото си на глас в четирите секции на болницата. 

В База 1 на лечебното заведение на бул. „Васил Априлов“  №15 А, на територията на Клиниката по кожни болести, се намира секция №102 на район „Централен“. В нея ще гласуват 62 пациенти. 

Останалите три секции в УМБАЛ „Свети Георги“ са в База 2 на бул. „Пещерско шосе“ №66, в Район „Западен“. В тях ще гласуват 341 пациенти. Секции 49 и 50 са разположени в Хирургическия блок, като първата от тях е на 5-ия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология. Там ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от 1-ви до 5-и етаж включително. На 11-ия етаж във Втора клиника по хирургия се намира Секция №50 и в нея правото си на глас ще упражнят пациентите от стационарите от 6-и до 12-и етаж.

Секция №51 ще бъде в административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести. В нея ще гласуват пациентите от трите лечебни блока на клиниката и от Отделението по фтизиатрия към Клиниката по пневмология, което се намира в съседна сграда. 

В списъците на посочените 4 секции са добавени и още 111 души –  служители на болницата, които в този ден са на работа и са преценили, че за тях е по-удобно да гласуват в секциите в двете бази на УМБАЛ „Свети Георги“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина