БългарияНовиниПод небето

Спортът в Пловдив се обединява в помощ на Камелия Добрева

Гребната база се превръща в благотворителна спортна площадка през август

Пловдив е град, който е доказал, че може да се обедини, за да помогне на нуждаещите се. Последната кауза, в която се включва активно, е в полза на Камелия Добрева от Стара Загора, чиято история достигна национално ниво. Камелия се бори с коварна болест. Тя страда от остра Т-лимфобластна левкемия, а единственият ѝ шанс за качествено лечение е в болница в Германия. За операция и трансплантация на стволови клетки са необходими 328 000 евро, които са непосилни за семейството ѝ. Затова в кампанията „Заедно за Камелия“ се включиха множество български творци, спортисти, бизнесмени и граждани. Част от необходимата сума вече е събрана, но младата жена все още има нужда от подкрепа. Затова през месец август Гребната база ще се превърне в спортна площадка с благотворителна цел.

Инициативата се организира от най-добрите фитнес центрове и танцови школи в града, които ще покажат, че не е задължително хората да се затворят в залите, за да спортуват. Сред свеж въздух и природа ще се проведат поредица от открити тренировки, а всички събрани средства ще отидат за лечението на 32-годишната Камелия. Заниманията започват от 7-ми август, с начален час 19:00, в компанията на Total Sport.

На 14-ти август кампанията продължава с латино и зумба от Dance Station и народни танци с танцова формация ПловдивЪ.

На 21-ви август пловдивчани ще се запознаят с модела на работа на Pulse fitness.

На 29-ти август се поставя финалът с инструкторите на Комплекс „С.И.²Л.А“.

Инициативата се осъществява със съдействието на Община Пловдив и заместник-кмета по „Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Тютюков.

Всеки, който желае да помогне на Камелия Добрева, може да го направи и по следните начини:

Дарителска сметка в банка ДСК

EUR сметка с IBAN: BG93STSA93000026167852

For Kameliya Dobreva Dobreva

BGN сметка с IBAN: BG68STSA93000026167817

BIC: STSABGSF

Титуляр: Камелия Добрева Добрева

Благотворителен базар „Заедно за Камелия“: https://www.facebook.com/groups/2001262879978226/

Go fund me: https://www.gofundme.com/f/please-helptlymphoblastic-leukemia?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fb_co_campmgmt_m&fbclid=IwAR036KXSmwY08dbBCvYfc_tNYvblZEBdDhybirvEO9EtqTACBJvqIDG_42k

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина