Новини

Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“ отбелязва Световния ден на потребителите

Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“ ще отбележи Световния ден на потребителите -15 март с няколко инициативи.

Обявява Ден на отворените врати за всички, които искат да научат повече за правата си на потребители на стоки и услуги. Гражданите ще получат безплатни съвети при проблеми с търговци, мобилни оператори, фирми за бързи кредити и др. Екип от доказани юристи и икономисти ще им предостави  индивидуална консултация и правна защита.

Организацията ще изнесе и данни от последното  проучване на Сдружението за ползването на картите за отстъпки в различните вериги бензиностанции у нас.  Гражданите могат да изкажат свое мнение, да поставят конкретни казуси и въпроси по темата и да получат безплатна правна помощ.

Целта на събитието е да се популяризират Световният ден, правата на българските потребители, да се предоставят полезни информационни материали, да се дадат  компетентни съвети на посетителите относно потребителските им права.

Всеки е добре дошъл в Деня на отворените врати в приемната на Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“ на ул. „Скайлер“№ 12 в Пловдив на 15 март от 10 до 16 часа.

Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“ е учредено през 2018-а година в Пловдив. Основната му цел е защита интересите на потребителите. Създаването му идва и като отзвук на промените в правната уредба на защитата на личните данни в ЕС, които касаят и потребителите като субекти на данни.

Контакти на Сдружението:

гр. Пловдив, ул. Скайлер 12, ет. 3;

тел: 032624349

Председател: Ясен Крайчев

Лице за контакт: Емили Якубова

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина