ЗдравеНовиниПУЛС

Празник на дарителите организира Детска клиника на УМБАЛ „Свети Георги“

Мотото тази година е „Пациентите за нас“, водещи на тържеството ще са деца, ще бъде прожектиран кратък филм с интервюта с родители и малки пациенти

Празник на дарителите организира на 18 декември, вторник, от 11:00 ч. Клиника по педиатрия и генетични заболявания на УМБАЛ „Свети Георги“. Тържеството се провежда за пета поредна година и с него се изказва благодарност на всички дарители през изминалата година, разказа проф. д-р Иван Иванов, началник на  клиниката, която сред пловдивчани е по-позната като Детска клиника.

Наред със сертификатите, които ще получат всички благодетели, ще бъде представен и отчет за използването на даренията и равносметка за работата на клиниката през 2018 г.

Водещи на празника ще бъдат пациенти на клиничното звено. Тъй като тази година мотото на Празник на дарителите е „ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС“, ще бъде представен кратък филм с интервюта на лекувани в Детска клиника деца и техните родители. След филма ще бъдат показани отзиви в специалната книга за впечатления  и от уебсайта на клиниката.

Ще бъде обявена и една нова кампания за предстоящата 2019 година, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата.

Тържеството ще продължи с музикално-поетична програма, която включва изпълнения на деца от НУМТИ „Добрин Петков“ и лекари, след което ще бъдат поднесени сертификатите на дарителите.

И тъй като наближава Коледа а всички пациенти на клиниката са деца, ще им бъдат раздадени подаръци на децата, подготвени от студенти по дентална медицина.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина