КултураНовини

Отложиха концерта на супер групата Легендите за пролетта

Концертът на група „Легендите“, планиран за 24.10.2018 г., се отлага поради непредвидени обстоятелства. Организаторите обясниха, че концертът ще се състои през март 2019 г., като съвсем скоро ще е ясна и точната дата.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. Тези, които желаят да върнат билетите, могат да го направят до 24.11. по следните начини:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени, в срок до 24.11.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина