Новини

Отбори от над 30 мултинационални фирми ще бягат на LIEBHERR Business Run в Тракия икономическа зона

2766 лева за 2 благотворителни каузи в Пловдив даряват организаторите на състезанието

204 бегачи от 51 отбора се включват в най-голямото фирмено състезание – LIEBHERR Business Run Plovdiv, което ще се проведе за втори път край Пловдив. Състезателите – аматьори са от над 30 мултинационални компании от цялата страна. Стартът на надпреварата ще бъде даден точно в 10 часа на 7 октомври 2018 г. /неделя/ на паркинга на завода на LIEBHERR в зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона.

Организатори на „най-големия тийм билдинг в България“ са Спортен клуб „Бегач“ и LIEBHERR. Партньори са SBTech, SportPass, Пощенска банка и Vivacom.

2 766 лева от таксите на Либхер Бизнес Рън се даряват на 2 благотворителни местни каузи, обявиха организаторите. Средства ще получат Пловдивският център за деца и родители към фондация „За нашите деца“ и Центърът за психологически консултации „Феникс“. С дарените 1183 лева от състезанието през 2017-та година Сдружение „Празнични герои“ или по-известно като Holiday Heroes зарадва социално слаби семейства от Пловдив с пакети с хранителни продукти за Коледа. За същата сума Центърът за психологическа консултация „Феникс“ реализира 40 срещи – за психотерапевтична подкрепа на лица, преживели насилие и юридически консултации.

Голямата награда на надпреварата в неделя е хладилник за офиса LIEBHERR за отбора победител. Всеки участник в LIEBHERR BUSINESS RUN ще получи специален подарък от Begach. Както и ще може да се включи в скара/бира партито след финала.

Бизнес рън представлява щафета, в която служители на фирми в отбори от по 4-ма се състезават кой отбор ще изтича най-бързо 16 км. Всеки участник изминава 4 километра преди да предаде щафетата на колега. Трасето е около завода на LIEBHERR. Освен основното състезание, от 13 часа ще започне и Kids Run за деца от 4 до 16 години, подготвено по програмата на международната лекоатлетическа организация – IAAF Kids’ Athletics.

LIEBHERR Business Run се превърна в първия общ празник на фирмите в Тракия икономическа зона, който помага за създаване на социални и професионални контакти и партньорства, отчитат организатори и участници.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина