АктуалноГрадътНовини

Общината кани на обществено обсъждане на Бюджет 2020

Напомняме, че Община Пловдив отправи покана към местната общност за обсъждане на проекта на бюджета на Пловдив за 2020 година. Обсъждането ще се състои на 20 януари 2020 година (понеделник) от 17.00 часа в залата на Общински съвет Пловдив, ул. „Авксентий Велешки” № 20.

В дневния ред на събитието са включени две точки: 1. Запознаване на присъстващите с основните показатели на проекта на бюджета на Община Пловдив за 2020 г.; 2. Обсъждане на проекта на бюджета на Община Пловдив за 2020 г.

Материали по проекта на бюджета за 2020 година са публикувани на сайта на общинската администрация .

Становища и предложения по проекта на бюджета се събираха до края на изминалата работна седмица. За постъпилите предложения ще се състави протокол, който ще бъде внесен в Общински съвет – Пловдив, заедно с окончателния проект на бюджета, уточняват процедурата от администрацията.

Екипът на Под тепето апелира към пловдивчани да участват в едно от може би най-важните граждански събития за годината. На форума ще има медии, общественици и гласът ви няма да остане нечут.

На представянето на основната финасова рамка стана ясно, че градът ще разполага с точно 343 251 699 лв. 153 млн.лв. от тях отиват за образование.

Още по темата:

343 милиона лева е бюджетът на града за 2020г.

Илия Кирчев за новия общински заем: Кредитната линия няма да утежни бюджета

Славчо Атанасов: И бюджет 2020 – продължение на модела „Тотев“

Тотев: Бюджетът е нормален за основните си цели

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина