Новини

Акция-Реакция – Работна среща на отговорните културисти

Събитието е част от фестивала Театър на отговорността 2019

„Акция- Реакция” е част от Фестивал Театър на отговорността 2019 и се организира от АКЕА „Медиатор” и Театър на отговорността. В срещата ще вземат участие хора и организации от град Пловдив, които имат желание за работа в хибридни проекти от културен и социален характер.

Работната среща ще бъде отворена за отговорни и и/дейни хора и организации, които осъзнават смисъла и потребността за създаването на общност, която да има важна роля за града.  Целта на събитието е да даде тласък на идеята за създаване на обща платформа за работа и партньорство между хора и организации избрали да развиват своята дейност предимно в Пловдив.

Основните въпроси, върху които ще се фокусира срещата са:
– Как можем да работим в екип и с повече хора от различни сфери?
– Как да достигаме систематизирано до хора и организации, с които да работим заедно и да реализираме идеите си?
– Склони ли сме да излизаме от комфортната си зона и да бъдем релевантни, така че да предизвикаме себе си и останалите за обща, обществено значима кауза ?
– Има ли нашата дейност реален и обозрим принос за промяна и развитие на културата в града ни?

Срещата ще включва няколко (първи) стъпки към съвместна работа и обединяване на идеи, усилия и намерения за културен и социален отзвук в Пловдив. Ще последват още няколко срещи, в които ще се доразвият предложените идеи.

Работната среща ще се проведе днес, 5 октомври, с начален час 14:00. Мястото е офисът на Медиатор – в Дом на техниката на улица „Гладстон“ 1 – етаж 2.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина