НовиниСъдТемида

Адвокатска колегия Пловдив е отворена за срещи с кандидат-кметове

Адвокатска колегия Пловдив е отворена за срещи с кандидат-кметове. На тези срещи могат да се обсъдят възможности за бъдещо сътрудничество както с бъдещия кмет на Пловдив, така и с новия Общински съвет. Тема на разговорите ще бъдат и варианти за ползване на експертна помощ и становища от страна на Колегията по важни за града въпроси, включително при подготовката и обсъждането на отделни нормативни и административни атове с обществено значение.

„Готови сме да се срещнем с всеки кандидат за кмет на града и кандидатите за общински съветници от неговата листа – сподели Иван Демерджиев, председател на Адвокатски съвет – Пловдив. Стига да прояви такава инициатива и да вижда Адвокатска колегия – Пловдив като партньор в работата си за развитите на града ни. Считаме, че подобни срещи могат да генерират множество идеи, които да залегнат в последствие в платформата за управление на избрания кандидат.“

Днес, по покана на предизборния щаб на БСП – Пловдив, председателят на Адвокатски съвет Пловдив Иван Демерджиев се срещна с кандидат-кмета на БСП Николай Радев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина