НовиниСъдТемида

Адвокати залесяват Съдийски за професионалния си празник

Червен дъб, липа и амброво дърво бяха засети до новата детска площадка в парк „Менделеев“

Георги Стаменов се включи в акцията на топ юристите

Нови дръвчета посадиха днес председателят на Адвокатска колегия – Пловдив Иван Демерджиев, секретарят Георги Баев и колегите им от Адвокатския съвет Ганчо Толев и Пламен Бонев, а кметът на район „Централен“ Георги Стаменов също се включи в инициативата.

Декоративните дървета – два червени дъба, липа и амброво дърво, бяха засети до новата детска площадка в парк „Менделеев“, на кръстовището на едноименната улица и бул. „Найчо Цанов“ в квартал „Съдийски“.

Благородната инициатива е по повод днешния професионален празник на адвокатите, а фиданките са дарение от Адвокатска колегия – Пловдив.

„Засаждането на дървета е един от начините да оставим по-добър свят след себе си“, коментира кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Тези адвокати само евтина реклама си правят.Засадили четири дървета и цяла статия написали за това.В нормалните държави това да засадиш дърво не е новина и не трябва да се показваш по сайтовете и вестниците,че на професионалния празник си направил нещо “велико”.
    Защо е тази показност бе адвокати?

    1. да е, как не, разходи се из града да видиш колко от тези клечки за зъби стават дървета един ден…с този темп на секане, подмяната ще дойде някъде къ 3456 година

  2. тия като ги гледам, лесничей до лесничей … мотат се там да си направат снимката и да излезат в списанието … садат нещо … но какво расте, още 4 години ще се питаме.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина