Новини

Сватбено тържество от приказките в ресторант „Лайпциг”

Най-специалният момент в живота на едно семейство винаги ще бъде сватбения ден. Зад тази приказна нощ обаче се крият дълги дни и седмици на внимателно планиране и създаване на перфектния момент. Ресторант „Лайпциг” ще ви помогне да превърнете мечтаната сватба в реалност. Вашето тържество ще остави незабравими спомени не само за Вас, но и за всички ваши гости. И ако приказките свършват със „Заживели щастливо за винаги”, то така започва живота на всяко младо семейство, избрало да сподели вълнението и емоциите си с екипа на ресторант и хотел „Лайпциг”.

Перфектното място за Вашата незабравима сватба в Пловдив, разбира се, е ресторантът на хотел “Лайпциг“. Тук ще откриете отлични условия за провеждане както на сватба, изпълнена с разкош, така и за изискано по-малко сватбено тържество. Ресторант “Лайпциг” разполага с климатизирани зали с различен капацитет – с възможност да се организират сватби с поканени до 200 гости.

Залите засияват празнично, когато се добави сватбената украса по Ваш вкус. С множество цветя, балони, красиви свещи и покривки за столовете и масите ще запечатате важните моменти от Вашата сватба в невероятна обстановка. Тържествените маси на ресторант “Лайпциг” Пловдив са още по-красиви и богати, когато се сервират деликатесите на майстор готвача.

На разположение за вашият празник е и бляскавата, просторна и модерна сватбена зала Менделсон. Тя зала е най-голямата в ресторант “Лайпциг” и е перфектна за провеждане на пищни сватби и може да се преобразява според изискванията на младите влюбени и тематиката на тържеството. За двойките и техните близки, които предпочита по-уединено и малко тържество са перфектни по-малките зали, като всяко от тях разполага с капацитет за настаняване на до 60 гости. Общото между всички зали в ресторант „Лайпциг” е техния изтънчен стил и интериор, който създават усещането за тържественост.

Имате възможност и за изнесена церемония! Кажете своето „Да” в 4- звездна обстановка! Направете момента истински вълнуващ, като сключите брак в градината на хотел „Лайпциг”.

Екипът на ресторант Лайпциг има богат опит в организирането и провеждането на сватбени тържества и церемонии. Те ще ви помогнат с всичко – от украсата и поканите, през празничното менюто, та до програмата в сватбената нощ. На раположение на младоженците e и един от най-луксозните си апартаменти в Хотел „Лайпциг” с джакузи, предлагащи уникална гледка към нощния Пловдив за един перфектен завършек на празничния ден. С поднесен комплимент – бутилка пенливо вино и плато с вкусни плодове – за една вкусна вечер.

Хотел и ресторант „Лайпциг“ има удоволствието да ви предостави възможността да организирате Вашето фирмено или коледно парти в изискана и стилна обстановка.

Креативния екип ще Ви помогне да направите най – правилният избор за Вашето специално събитие, съобразено с желанията Ви. Всяко събитие има своя индивидуалност – нека изразите вашата с ресторант Лайпциг.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина