Подтепето

нощна смяна

25 Дек, 2016

Суингираща Коледа с Васил Петров в Пловдив

Българският Франк Синатра с финал на турнето си в Дом на Културата“Борис Христов“

Няма да ни е студено, няма да се чувстваме самотни с красивата музика на Васил Петров в концерт спектакъла „Swing Christmas” на 25 Декември в Пловдив от 19:30ч. в Дом на културата "Борис Христов“.

На връх Коледа, той ще представи своята нова празнична програма с проекта си „Swing Christmas“, който е последния от поредицата концерти преминали през Варна, Русе и Кюстендил.

Коледния концерт-спектакъл, съчетава класически балет, Коледна музика с нови аранжименти в суинг, джаз, блус, и валс. Музика обгърната от красиви снежни картини и мултимедийни ефекти.

В компанията на Станислав Арабаджиев (пиано), Димитър Сираков (контрабас) и Никола Горялов (ударни) той ще пресъздаде топлината и споделеността, с които свързваме Коледа. Всяка от 16-те композиции в програмата е като подарък-изненада, подплатена от различна интерпретация в неочаквани музикални нюанси. Забавните коледни мелодии са развити в сериозни суинг и джаз пиеси, които звучат весело. Програмата включва както по-класически, така и по-малко популярни коледни песни и нова авторска музика. В програмата са „Rudolph the red nosed reindeer”, “White Christmas”, “Let it snow”, “Santa Claus is coming to town” , “Blue Christmas”, ”Jingle bells” , “Have yourself a merry little Christmas”, “Ave Maria” и други.

На снежната сцена с Васил Петров ще излезнат още класически балет от Vaya Dance studio с разработена хореография от Ваня Рошкова, гост солистите Нели Солакова (дуетната му половинка от телевизионното шоу Байландо), Българският Елвис Пресли - Васил Ангелов и  още други изненади, с който изпълнителят ще ни зарадва и направи Коледата ни различна.

Проекта „Swing Christmas” се осъществява с подкрепата на „Варчев Финанс“- първото име в инвестициите.

Билети в мрежата на EVENTIM, OMV и книжен център Ориндж, билетен център през Община Пловдив до 24 Декември на обяд и в деня на събитието час преди събитието от билетния център на Дом на културата "Борис Христов".

Повече за Васил Петров: https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial

Няма направени коментари
Още от рубриката "нощна смяна"

Подобни новини