Подтепето

нощна смяна

24 Май, 2017

Цял клас от Английската пристигна с отворен микробус на бала

 

Търговската и Английската гимназии посрещнаха заедно абитуриентската вечер

Мотори задимиха улицата пред Новотела

Момичетата шашнаха със стил и елегантност

Две от елитните пловдивски гимназии отбелязаха заедно празничната вечер за 12-класниците. Това са Търговската и Английската, които демонстрираха стил и елегантност по време на тазгодишните балове. Безспорна атракция бе един от абитуриентските класове на езиковата гимназия, който пристигна с отворен бус. Фанфари, викове, броене от 1 до 12 и звук от форсиращи гуми – така пристигна випускът, чийто клас бе почти изцяло от момчета.

И докато костюмираните младежи впечатлиха и оглушиха публиката, друг направо задуши семействата и гостите на абитуриентите. Това е млада дама, която пристигна на своята празнична вечер, възседнала пистов мотор, а около нея се бяха наредили още около 6-7 возила на две гуми. Те въртяха гуми над минута, в резултат на което цялата улица бе опушена в дим, а пред Новотрела се носеше миризма на изгорели гуми.

Ако изключим тези два случая, останалите абитуриенти бяха изключително възпитани и стилни. Момчетата бяха прилежни, с изгладени костюми и вратовръзки, а момичетата показаха плът, но в рамките на допустимото.

Тазгодишният акцент в облеклата на младите дами е полупрозрачната дантела, която нежно и деликатно очертава деколтетата и гърбовете им. Цветовете бяха разнообразни, а кройките още повече. Късите рокли бяха малко, но също присъстваха. Дълбоките цепки също бяха изключение тази година, което само ни говори, че чалга културата с огромни деколтета и въздълбоки цепки явно отминава.

  • 26 Май, 2017 | Lili
    Rail !!!!!!
Още от рубриката "нощна смяна"

Подобни новини

29 Мар, 2018

Момиче от Английската гимназия в Пловдив е първата българка спечелила стипендия от 500 000 долара за следване в Америка

Мартина Гарабедян пребори конкуренцията свои връстници от Централна и Източна Европа за стипендията на Фондация „Кроношпан“ за обучение в САЩ

Пълната стипендия покрива разходите през четирите години на обучение

Пловдивчанката Мартина Гарабедян е първият български ученик, който успя да спечели стипендията на Фондация „Кроношпан“ за обучение в САЩ. Съвместният проект на Фондация Кроношпан и Babson College of Boston, USA е в търсене на талантливи и амбициозни млади хора, на които им се предоставя възможността да завършат висшето си образования в най-добрия колеж за предприемачески бизнес в света. Фондация Кроношпан управлява и развива обществени услуги и проекти за Кроношпан – световният лидер в производството на плоскости от дървесни частици. Целта на фондацията е да работи активно за развитието на програми и дейности ...

» повече