Подтепето

нощна смяна

14 Дек, 2016

Белгийски талант излиза на сцената на Move club

Вратите на Move club тази седмица се отварят, за да влезе през тях Dennis Cartier, който за първи път ще гостува на пловдивски терен. Именно клуба в квартал Капана е мястото, на което белгийският диджей ще покаже на какво е способен пред филибелии. Партито е на 17 декември, събота.

Денис Картие не е толкова добре познат на българската публика, но почитателите на tribal house-a със сигурност са чували името му.  Кариерата му започва от родното място – малкото белгийско градче Ардойе. Още при първата си поява зад пулта, момчето е забелязано от известни белгийски и холандски диджеи, от които се учи и получава подкрепа.

През 2014 година, неговото парче „OMFG”  бележи началото на едно скоростно пътуване за Денис, което го изпраща до най-големите клубове и фестивални сцени. През 2015 той ремиксира  „Something more”  на Chris Willis, по-известен като гласът зад повечето неща на David Guetta.

Феновете на house-а, които са чувал името на Картие със сигурност няма да пропуснат участието в Move, а който не е задължително трябва да го чуе и види.

Няма направени коментари
Още от рубриката "нощна смяна"

Подобни новини