Подтепето

ъндърграунд

14 Ян, 2012

Арестант бяга, докато го карат към съда

Image title
Млад мъж се опита да избяга при конвоиране от съдебната палата до пловдивския арест. Екшънът се е разиграл вчера на кръстовището на булевардите „Цар Борис Трети Обединител” и „Христо Ботев”. Автомобилът, в който се е возил 31-годишният от Пловдив, спрял на червен светофар и тогава мъжът успял да отвори плъзгащата се врата на колата и да побегне. След кратко преследване, един от конвоиращите униформани служители го настигнал и заловил в близка жилищна сграда. Срещу Е.П., който е известен на полицията и осъждан, е образувано бързо производство.
Няма направени коментари
Още от рубриката "ъндърграунд"

Подобни новини

12 Юли, 2018

Затворник избяга от УМБАЛ „Св. Георги“

Бил на лек режим

Наказан с лишаване от свобода, който излежавал присъда в  затвора в Пловдив, е изчезнал в сряда по обяд от болница в Пловдив. За поредното бягство на затворник съобщава БНТ, позовавайки се на  директора на затвора в Пловдив Божил Иванов.

Затворникът е изчезнал от УМБАЛ  „Свети Георги“ , а липсата му е установена след визитация.

Той е бил настанен с цел да му бъдат извършени медицински манипулации, постъпил е в здравното заведение в началото на седмицата. Трябвало да остане няколко дни. Според информация на Nova, става дума за 59-годишният Младен Младенов. Затворникът е бил на лек режим и затова пред болничната му стая не е имало охрана.

Това е пореден случай на изчезнал затворник от Пловдив за последните ...

» повече