Ден на отворените врати в жилищен комплекс „Роял Сити“

Моят стил

Роял Сити“ е изцяло завършен и функциониращ жилищен парк, който се намира в един от най-атрактивните квартали на Пловдив – Кършияка

Галакси Инвестмънт Груп отправя специална покана към всички кандидат – новодомци, да посетят жилищен парк „Роял Сити“ и да се запознаят с възможностите за покупка и наемане на апартаменти. Денят на отворените врати е 21 октомври, събота, от 11 до 15 часа в градината на комплекса, ул. Дунав 5.

Брокерите на компанията ще бъдат на разположение да консултират бъдещите собственици по всички въпроси, свързани с избора на жилище, като в рамките на събитието ще бъдат направени специални предложения, актуални само по време на представянето.

„Роял Сити“ е изцяло завършен и функциониращ жилищен парк, който се намира в един от най-атрактивните квартали на град Пловдив – Кършияка. Разполага с пет жилищни секции, изпълнени в унисон с най-новите строителни тенденции, които се характеризират с модерна архитектура. Апартаментите са просторни, с отлично разпределение и функционалност, изградени със съвременни и качествени материали, притежават многокамерна PVC дограма и отлична топло и шумоизолация,.

Допълнително удобство за бъдещите собственици са подземният и наземен паркинг, местата за отдих, заведенията за хранене, детската площадка, търговски обекти, офиси и банки.

Споделете ни във:

2 коментара за “Ден на отворените врати в жилищен комплекс „Роял Сити“

  1. Гледката, гледката към промишлената зона. Когато правиш луксозен комплекс, му избираш подходящо място, а не на терена на съборения хлебозавод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.