Подтепето

мезе

26 Мар, 2018

Torro Grande – ресторант на шампиони

Втора поредна година най-модерният ресторант в Пловдив – Torro Grande е сред почетните спонсори на Волейболен клуб „Марица“. Поредната победа и заслуженото извоюване на шампионската титла на България е още един повод за гордост в ресторанта. Всички гости на Torro Grande в неделя вечер имаха шанса да споделят радостта си от победата на пловдивските волейболистки на финала за купата на България.

Ако сте пропуснали звездния момент, не е късно да поздравите лично пловдивските шампионки на територията на ресторанта, където те са преди и след всяка среща. Специално подбрани ястия, приготвени от майстор-готвачите на ресторанта ще ви заредят с енергия и добро настроение, а може и да попитате за любимото ястие на Нася Димитрова, което да ви бъде поднесено.

„За нас е чест и гордост да подпомагаме женския волейболен отбор на Марица! Приемаме победата на момичетата като лична победа – и като пловдивчани и като фенове на отбора! Няма случайни победи и няма случайни успехи! Те са резултат на много труд, положени усилия, самодисциплина и това го знаем и от собствения ни опит. Но усилията се възнаграждават и е важно също да се отпразнуват подобаващо! Torro Grande е партньор на отбора, но и партньор на всички успели хора, които всеки ден отбелязват малки и големи победи със своя труд и усилия!” – коментира победата собственикът на ресторанта Бойко Качулев.

  • 26 Мар, 2018 | 032
    Браво! Дано има повече бизнесмени, които да помагат на пловдивския спорт.
Още от рубриката "мезе"

Подобни новини

12 Ноев, 2017

За историята: Волейболната Марица ще играе в Шампионска лига

Волейболната Марица постигна пореден исторически успех. Дамският ни тим стана първият ни волейболен отбор при жените, който заслужи място в Шампионската лига. Българките сътвориха истинско чудо и спечелиха реванша в Красноярск, след като бяха загубили първия мач в Пловдив 2:3.

Сега обаче късметът се обърна и Енисей падна със същия резултат пред домашна публика - 2:3 (20, 19,- 22, -25, -12). Така срещата влезе в решителен Златен гейм, в който пловдивчанки се оказаха по-стабилни и спечелиха със страхотно самочувствие и настроение с 15:11.

Така те заслужиха мястото си в груповата фаза на Шампионската лига, а Енисей ще играе във втория по сила турнир – за Купата на ЦЕВ, където ще срещнат финландския ХПК (Хямеенлина).

 

» повече
08 Мар, 2017

Атанас Узунов поздрави волейболистките от „Марица“ за празника

Атанас Ташков, ПП ГЕРБ: В нашата програма жената и семейството имат специално място

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ в Пловдив-град Атанас Узунов се срещна снощи с момичетата от Волейболен клуб „Марица“, които победиха  с 3:0 гостуващия ЦСКА (София) в мач от женската Национална волейболна лига.

В разговора със състезателките и треньорите Атанас Узунов заяви, че ако бъде избран в 44-тото Народно събрание ще работи за промени в Закона за спорта, даващи преференции за инвестициите в спорт.

Най-успешният български футболен съдия Атанас Узунов, който е осми в листата на ПП ГЕРБ в Пловдив, поздрави момичетата от ВК „Марица“ с Деня на жената и им пожела да са здрави, все така успешни и да продължат да радват с играта ...

» повече
12 Май, 2015

Атака в Европа си пожелаха волейболните шампионки от Марица в общината

Аплаузи и награди за златните момичета в кметството

Със силни аплаузи бяха посрещнати в общината златните волейболистки от Марица и ръководството на клуба след историческия им дубъл. Шампионките дойдоха за среща с кмета Иван Тотев със завоюваните национална титла и купа на България. Триумфът на тима бе определен като един от най-знаковите спортни успехи за града ни в последните години. Срещата с кмета премина с размяна на благодарности от двете страни. Местната администрация благодари на шампионките, на треньорския щаб и ръководството на клуба за позлатяването на Пловдив. Президентът на тима Илия Динков пък не спести благодарности за подкрепата, която получава от общината. Той получи от Иван Тотев златен плакет, а в следващата си сесия общинският съвет ще гласува връчването на ...

» повече
27 Мар, 2013

Волейболно бебе проплака в Марица

Image title
Волейболно бебе проплака в клуб Марица днес. Новият член на голямото жълто семейство се появи на бял свят тази сутрин в 09:30ч. Майката е Ана, таткото е Иван, а семейството е  Радичеви. Бебето носи гордо името си Георги.

Малкият победоносец е с волейболни пропорции- ръст 53 см и тегло 3, 850кг. И никой няма съмнение, че ще бъде един от бъдещите волейболни асове на града. Майката Ани е една от машините в дамската Марица, а таткото Иван е треньор от екипа на пловдивския клуб. Не зная къде се намирам от щастие, казал пред приятелите си бащата.

» повече