Torro Grande – ресторант на шампиони

Вкусът на града

Втора поредна година най-модерният ресторант в Пловдив – Torro Grande е сред почетните спонсори на Волейболен клуб „Марица“. Поредната победа и заслуженото извоюване на шампионската титла на България е още един повод за гордост в ресторанта. Всички гости на Torro Grande в неделя вечер имаха шанса да споделят радостта си от победата на пловдивските волейболистки на финала за купата на България.

Ако сте пропуснали звездния момент, не е късно да поздравите лично пловдивските шампионки на територията на ресторанта, където те са преди и след всяка среща. Специално подбрани ястия, приготвени от майстор-готвачите на ресторанта ще ви заредят с енергия и добро настроение, а може и да попитате за любимото ястие на Нася Димитрова, което да ви бъде поднесено.

„За нас е чест и гордост да подпомагаме женския волейболен отбор на Марица! Приемаме победата на момичетата като лична победа – и като пловдивчани и като фенове на отбора! Няма случайни победи и няма случайни успехи! Те са резултат на много труд, положени усилия, самодисциплина и това го знаем и от собствения ни опит. Но усилията се възнаграждават и е важно също да се отпразнуват подобаващо! Torro Grande е партньор на отбора, но и партньор на всички успели хора, които всеки ден отбелязват малки и големи победи със своя труд и усилия!” – коментира победата собственикът на ресторанта Бойко Качулев.

Споделете ни във:

1 thought on “Torro Grande – ресторант на шампиони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.