Най – добрите бургери вече и в Пловдив

Вкусът на града

Skaptobara е номер едно сред ресторантите в София според Трипадвайзър

Специално за Капана култовото заведение отваря с бургер, посветен на майните и още изненади за първите посетители

През последните години вълната на бургерите се превърна в мания и тя не подмина града под тепетата. Предупреждаваме, че буквално след дни нещата тук вече няма да са същите. Skaptobara отваря в Пловдив и дава силна заявка, че ще се превърне в най – предпочитаното заведение за почитателите на стрийт фууда.

Започнало съществуването си като място , в което да се събират приятели, днес вече бургерите им са се превърнали в нарицателно за най – добрия вкус сред феновете на тази храна. Свежата атмосфера, винаги усмихнатия персонал и концепцията за истински американски бар в сърцето на творческия квартал на Пловдив, са гаранция за отлично преживяване. Мястото вече е изрисувано с тематични графити и перфектно се слива със заобикалящата го градска артистична среда. Приготовленията текат под пълна пара и всички сме нетърпеливи за едно от най – очакваните места във Филибето.

Официалното откриване е на 24.03.2018 от 19 часа. Адресът – Йоаким Груев 24. В чест на Skaptobara 2 в Капана ще се празнува с новия месечен бургер Skapto Майна Филибето със свежа салата Айсберг, апетитно телешко, паниран кашкавал в хрупкав тортила чипс, сочно пилешко месо, резенчета кисели краставички и домашен бургер сос. Така че взимайте мадамите, бамбините, хиените, барабите, трамбовайте и идвайте на густото, майни в Капана! За първите 50 клиента ще има безплатни скаптобургери, а на разположение е и богата селекция от бири.

За повече подробности може да последвате събитието във Facebook.

Споделете ни във:

5 thoughts on “Най – добрите бургери вече и в Пловдив

  1. Нямам търпение да отида в Скаптобара Пловдив най-накрая. Посещавала съм бара в София и мога да заявя, че това е един от малкото, привличащи очите барове, с уникална селкция от бири и бургери, топящи се в устата. Спрямо качеството и нивото на обслужване, цените не могат да се съревновават с другите барове. А музиката е страхотна! Този бар ще донесе един съвсем нов облик на Капана. <3

  2. Хапване за семейството- аз, жена ми и дъщеря ми на 9 години от 43 лв- ми се струва малко пресилено- 3 бургера 1 бира- стела и 1 лимонада. Като бургерите бяха без каквато и да е гарнитура?!? Не виждам какво толкова се предлага- нито като съотношение качество цена, нито от към количество. Има много по- добри бургери в града- Рафи, Бургер шеф с младо телешк, торо пък дори и хепи. И никой не си позволява на подобна цена чист бургер без дори картофи.

  3. Не коментирам цените на бургерите, но да знаете, че ресто там НЕ връщат !
    Без да си казал искаш ли да оставиш или не бакшиш….. не очаквайте повече сервитьора да се появи след като вземе парите. Вече втори път ми правят този номер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.