Най – добрите бургери вече и в Пловдив

Вкусът на града

Skaptobara е номер едно сред ресторантите в София според Трипадвайзър

Специално за Капана култовото заведение отваря с бургер, посветен на майните и още изненади за първите посетители

През последните години вълната на бургерите се превърна в мания и тя не подмина града под тепетата. Предупреждаваме, че буквално след дни нещата тук вече няма да са същите. Skaptobara отваря в Пловдив и дава силна заявка, че ще се превърне в най – предпочитаното заведение за почитателите на стрийт фууда.

Започнало съществуването си като място , в което да се събират приятели, днес вече бургерите им са се превърнали в нарицателно за най – добрия вкус сред феновете на тази храна. Свежата атмосфера, винаги усмихнатия персонал и концепцията за истински американски бар в сърцето на творческия квартал на Пловдив, са гаранция за отлично преживяване. Мястото вече е изрисувано с тематични графити и перфектно се слива със заобикалящата го градска артистична среда. Приготовленията текат под пълна пара и всички сме нетърпеливи за едно от най – очакваните места във Филибето.

Официалното откриване е на 24.03.2018 от 19 часа. Адресът – Йоаким Груев 24. В чест на Skaptobara 2 в Капана ще се празнува с новия месечен бургер Skapto Майна Филибето със свежа салата Айсберг, апетитно телешко, паниран кашкавал в хрупкав тортила чипс, сочно пилешко месо, резенчета кисели краставички и домашен бургер сос. Така че взимайте мадамите, бамбините, хиените, барабите, трамбовайте и идвайте на густото, майни в Капана! За първите 50 клиента ще има безплатни скаптобургери, а на разположение е и богата селекция от бири.

За повече подробности може да последвате събитието във Facebook.

Споделете ни във:

4 коментара

  1. Нямам търпение да отида в Скаптобара Пловдив най-накрая. Посещавала съм бара в София и мога да заявя, че това е един от малкото, привличащи очите барове, с уникална селкция от бири и бургери, топящи се в устата. Спрямо качеството и нивото на обслужване, цените не могат да се съревновават с другите барове. А музиката е страхотна! Този бар ще донесе един съвсем нов облик на Капана. <3

  2. Хапване за семейството- аз, жена ми и дъщеря ми на 9 години от 43 лв- ми се струва малко пресилено- 3 бургера 1 бира- стела и 1 лимонада. Като бургерите бяха без каквато и да е гарнитура?!? Не виждам какво толкова се предлага- нито като съотношение качество цена, нито от към количество. Има много по- добри бургери в града- Рафи, Бургер шеф с младо телешк, торо пък дори и хепи. И никой не си позволява на подобна цена чист бургер без дори картофи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.