Кулинарният тандем „Нож и шейкър“ с ново събитие под тепетата

Вкусът на града

Домакин е един от любимите ресторанти в Пловдив – „Глухарчето“

Чували ли сте за кулинарното дуо „Нож и Шейкър“? Ако не сте – това е вкусна колаборация между шеф Петко Шаранков и барманът-миксолог Михаил Узунов. Веднъж на всяко тримесечие, те организират уникално кулинарно събитие, в което събират вкусна храна и изкусителни коктейли. Събитията всеки път на различно място, а менюто от коктейли и хапване е изготвено специално за евента.

Дойде време да ви зарадваме с новината, че следващото събитие на кулинарното дуо е само след две седмици. Датата е 10-ти юни, а мястото е един от любимите ресторанти в града под тепетата – Глухарчето. Менюто, както традицията повелява, е специално подготвено за деня на събитието и е изключително апетитно. Ще можете да се насладите на 2 различни разядки, 4 основни ястия и 1 изкусителен десерт. Коктейлите, които са неизменна част от колаборацията, също вече са подготвени и ще представят един малко по-различен поглед на добре познати класики. Цялото меню можете да проследите в страницата на „Нож и Шейкър“.

Организаторите на събитието приканват всички гастрономи, които искат да опитат вкусните изкушения, да направят предварителна резервация, за да си осигурят място. Самото събитие започва в 12:00 часа, а резервациите ще се сменят на всеки два часа. Последният час за запазване на място е 20:00 часа. Резервации се приемат както в страницата на „Нож и шейкър“, така и в самия ресторант.

Всички подробности можете да следите в страницата на събитието.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.