Подтепето

мезе

19 Дек, 2017

Къде ще посрещнеш Нова година?

В случай, че сте резервирали места отдавна, отговорът би бил лесен, но какво става когато се лутате се в океан от оферти

Екипът на Lost in Plovdiv не претендира за изчерпателност, но е направил представителна извадка за различните типове заведения под тепетата и тяхната новогодишна програма.

Отбелязваме първо, че цените на празничните куверти варират в доста широки граници. Може да похарчите както петнайсетина лева за вход и едно малко питие, така и 150 лева за богато меню, марково шампанско и хитов гост – изпълнител. Георги Христов, Ъпсурт и тримата финалисти на „X Factor“ са само малка част от гастролиращите артисти в града.

Точно в първите минути на Нова година не може без кръшно хоро. В ресторант „Мегдана” български танци няма да липсват, защото това е едно от малкото места в града, където предлагат един вълнуващ поглед назад към корените, традиционната храна и бит. Желаете ли да се насладите на етноритмите на България, това е точното място за вас.

Със следващото си предложение ще препоръчаме място подходящо за цялото семейство. В Note di Vino е помислено и за най – малките гости и тяхното приятно прекарване. Там шеф Лапунов е подготвил изобилно меню, което би задоволило и най – претенциозните сред вас, а самата обстановка предразполага към празник в приятна и лежерна атмосфера, докато децата щуреят в специално пригодения детски кът под грижите на аниматор.

Искате ли да посрещнете Новата 2018-а година в малко по – тежкарска обстановка и да опитате гурме предложения като „традиция и фюжън” и „панджиало с тиквено – маскарпонен мус и сладко от бели череши”, предлагаме бързо да пробвате дали в "Хемингуей" са останали все още няколко свободни места.

Ако все още се чудите къде биха превърнали последната нощ на 2017 -а в незабравимо преживяване, трябва да видите всички предложения ТУК.

Няма направени коментари
Още от рубриката "мезе"

Подобни новини

17 Дек, 2017

Местата с невероятни, ръчно изработени картички, които биха трогнали всеки по Коледа

Принтове на картини от млади художници, ръчно творчество,  вплетени житни класове и класики - нито един подарък не е завършен без красива картичка

Най-актуалният електронен гид под тепетата Lost in Plovdiv помага с  отговор на въпроса къде да открием красиви коледни картички

Треската за подаръци набира скорост, някои вече отмятат по списъците, други още не са написали писмо на Добрия старец, а колегите от Lost in Plovdiv пак са насреща да помагат. След списъка им с идеи за оригинални коледни подаръци -  ТУК , вече мислят  и за финалните акорди, а имено, че нито един подарък не е завършен без красива картичка към него . Те обичат не само да ви информират за интересните места в града под тепетата, които да посетите, но и ...

» повече
10 Дек, 2017

Идеи за оригинални коледни подаръци

Разчупете клишетата и изберете нестандартни или персонализирани подаръци за своите близки

Вече броим дните до Коледа. С наближаването на най-светлия християнски празник, освен вълнението, което се таи в нас от очакваните подаръци, има и нещо друго. Ние също трябва да изберем подаръци за семейството, приятелите и най-общо казано, любимите си хора, но това никак не е лесна задача. Избирането на идеалния подарък си е цяло изкуство и повечето хора, които чакат последния момент, за да изберат подходяща изненада, обикновено „удрят на греда“ и не могат да се спрат на нищо, което наистина би впечатлило човека, за когото е предназначен самия подарък.

Е, екипът на Lost in Plovdiv, обича да разучава разни неща и още преди няколко седмици се впуснахме в ...

» повече