Къде ще посрещнеш Нова година?

Вкусът на града

В случай, че сте резервирали места отдавна, отговорът би бил лесен, но какво става когато се лутате се в океан от оферти

Екипът на Lost in Plovdiv не претендира за изчерпателност, но е направил представителна извадка за различните типове заведения под тепетата и тяхната новогодишна програма.

Отбелязваме първо, че цените на празничните куверти варират в доста широки граници. Може да похарчите както петнайсетина лева за вход и едно малко питие, така и 150 лева за богато меню, марково шампанско и хитов гост – изпълнител. Георги Христов, Ъпсурт и тримата финалисти на „X Factor“ са само малка част от гастролиращите артисти в града.

Точно в първите минути на Нова година не може без кръшно хоро. В ресторант „Мегдана” български танци няма да липсват, защото това е едно от малкото места в града, където предлагат един вълнуващ поглед назад към корените, традиционната храна и бит. Желаете ли да се насладите на етноритмите на България, това е точното място за вас.

Със следващото си предложение ще препоръчаме място подходящо за цялото семейство. В Note di Vino е помислено и за най – малките гости и тяхното приятно прекарване. Там шеф Лапунов е подготвил изобилно меню, което би задоволило и най – претенциозните сред вас, а самата обстановка предразполага към празник в приятна и лежерна атмосфера, докато децата щуреят в специално пригодения детски кът под грижите на аниматор.

Искате ли да посрещнете Новата 2018-а година в малко по – тежкарска обстановка и да опитате гурме предложения като „традиция и фюжън” и „панджиало с тиквено – маскарпонен мус и сладко от бели череши”, предлагаме бързо да пробвате дали в "Хемингуей" са останали все още няколко свободни места.

Ако все още се чудите къде биха превърнали последната нощ на 2017 -а в незабравимо преживяване, трябва да видите всички предложения ТУК.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.