Къде да открием най-добрите топли напитки под тепетата?

Вкусът на града

С началото на есенния сезон, чаят бавно и упорито започна да измества лимонадата

Без значение дали искаме да си признаем или не, лятото вече е зад гърбовете ни, а есента започна да преоблича всички растения под тепетата в жълтата си премяна. Най-добрият дигитален пътеводител lostinplovdiv.com държи не само да ви информира за най-интересните събития и места в античния град, които можете да посетите, но и да ви покаже града през друга призма. Така, както го виждат местните.

Именно поради тази причина, нашият малък свежарски екип, се зае със задачата да открие къде се предлага най-добрият топъл шоколад в града. Сигурни сме, че любителите на сладите изкушения ще оценят подобни препоръки, но искаме да бъдем максимално изчерпателни. Без съмнение, Afreddo държи една от челните позиции в тази класация, в голямото разнообразие от вкусове, което предлагат. А и няма как да не хапнете нещо сладко при тях.

Друго място, на което можете да се насладите на уникално вкусна, топла, шоколадова напитка е кафене „Сезони“, за което сме ви разказвали не веднъж. Третото място, което си заслужава да се посети заради ароматните топли напитки е Planet club La dolche vita.

И макар нашият екип да очакваше вкусен топъл шоколад на много места в Пловдив, гидовете на lostinplovdiv.com се оказаха пред проблем. Какъв е той и как можете да помогнете, допитването до всички пловдивчани ще намерите ТУК.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.