Къде да хапнем след полунощ в Пловдив?

Вкусът на града

Екипът на единствения дигитален пътеводител в града под тепетата Lost in Plovdiv събра за вас няколко алтернативи, които винаги ще ви бъдат полезни, за да не се прибирате гладни нощем

След баровете, местата за среднощно похапване са едни от най – посещаваните заведения, особено през уикенда в Пловдив

 

Сезонът на партитата е и купонът най – често приключва в малките часове на нощта, когато е късно за вечеря, но пък рано за закуска. Оказва се, че след баровете, местата за среднощно похапване са едни от най – посещаваните заведения, особено през уикенда. На кого не му се е приисквало в момента, в който излезе от дискотека нещо калорично?

Екипът на единствения дигитален пътеводител в града под тепетата събра за вас няколко алтернативи, които винаги ще ви бъдат полезни, за да не се прибирате гладни нощем.

Започваме с култовите капанчета за шкембе чорба, за които вече имаме подробен материал в сайта. Безспорно средство за лекуване на тежък махмурлук и спасител на не един и двама тежко препили. Независимо дали я предпочитате с много чесън или сте любител на по – умерените подправки, всеизвестно е, че тези заведения работят от зори и са пълни! В случай че желаете друг вид топла супа, Супа Бар работят денонощно в петък и събота за всички среднощни гладници.

Още едно всеизвестно място ще попадне в текста ни днес и това е една малка баничарница в Кичук Париж, която ако не сте от града под тепетата или не сте заклет купонджия, най – вероятно сте подминавали безброй пъти. Известна е като „Тихите банички”, а как ѝ е точно наименованието, едва ли някой знае. Традиционната българска закуска от баничка с боза или айрян е  задължителна, но освен нея може да избирате от още куп тестени изделия. Разбира се, сезонът на банските наближава, така че не ви съветваме да прекалявате.

„Джоана” и два от ресторантите от веригата „Даяна” също работят денонощно и приемат поръчки и след полунощ. Тук разнообразието е голямо и ако не ви се хапва течна супа, заложете на скара и картофки. Е, няма да чакате за маса, но в ранните сутрешни часове определено си има поток от хора, които решават да заситят глада преди да съберат сили за следващия бар тур.

Независимо в коя част сте осъмнали, просто се огледайте за светеща табела. Вижте всички алтернативи, предложени от Lost in Plovdiv.

Споделете ни във:

1 коментар

  1. Е вий големи открития направихте от 100 години хората ги знаят поне адреси да бяхте писали в статията да е полезна за хора извън Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.