5 нови места от 2018

Вкусът на града

Вижте какво предстои да отвори врати в града под тепетата

Тъй като дигиталният гид на града LOST IN PLOVDIV под тепетата винаги се опитва да изпреварва тенденциите и новостите, се заровихме още по – дълбоко и днес сме подготвени със списък на това, което тепърва предстои. В контекста на подготовката си за Европейска столица на културата 2019 Пловдив е привлекателно място за посещение и вече няколко заведения дадоха ясна заявка, че ще се появат на кулинарната и клубната сцена. А кои са те ще разкрием веднага в редовете по – долу:

Първият ресторант вече отвори врати пред няколко седмици. ГастрономЬ Eatery House се намира на известната уличка „Отец Паисий” и дава силна заявка да ни върне към неповторимия вкус на домашно приготвените ястия. Там носталгията по добре приготвената и поднесена храна оживява в рецептите на нашите баби, поднесени с отношение и водещи ни на едно кулинарно пътешествие назад във времето.

За откриването на още едно място, което не е съвсем ново, но смени местоположението, ние от гида също сме в трескаво очакване. От „Веджик” планират да отворят врати точно до „Паваж”. Там, в сърцето на квартала на творческите индустрии, ще ни изкушават с веган кухня и обещават някои новости, за които нямаме търпение. Десертите им са просто божествени, а най – хубавото е, че чрез храната им получавате не само перфектен вкус, но и енергия и удоволствие.

Цялата статия четете в LOST IN PLOVDIV

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.