Подтепето

мезе

06 Окт, 2017

16 домашни пивовари омагьосват с еликсирите си утре в „Котка и Мишка”

Близо 30 вида бира ще опитат гостите на Октоберфест в Капана

Пълен букет от бирени вкусове ще представят на националната си среща домашните майстори на пивото  

16 домашни пивовари ще омайват с еликсирите си гостите на Октоберфест в Капана утре през целия ден. Майсторите на бира ще представят пълен букет от вкусове на традиционния есенен празник на Асоциацията на домашните пивовари в България, който ще се проведе в бар „Котка и Мишка” в събота.

Гостите на пенливото събитие ще имат шанса да опитат над 30 вида различни бири. Стиловото разнообразие на бири ще е огромно: различни варки индийски светъл ейл (IPA); няколко Американски светъл ейл (APA); червен ейл - Ирландски, с ванилия; няколко вида Weizen - класически, с мед; два вида пушена; California Lager; различни Bitter; Стаут - овесен с черен чай, сливи и стафиди; American Wheat Kveik; няколко кисели; Cider 8%.

Бирената фиеста започва точно в 12 часа и ще продължи до 18 часа вечерта. Не пропускайте пиршеството за сетивата с Асоциацията на домашните пивовари в България и бар „Котка и Мишка”. И бъдете точни, защото от някои видове има само по 10 литра.

  • 07 Окт, 2017 | академик
    Ехо, журналята, като ми изтрихте поста, стана ли по-чисто в Котка и Мишка, в when frends.....и Веселата палачинка? Вие сте малък, регионален, избягвам да кажа "незначителен" сайт. Шансът ви е да сте честни и да назовавате нещата с истинските им имена. А истината е, че в Капанските заведения е много арт да е мръсно!
Още от рубриката "мезе"

Подобни новини