Вкусът на градаЗабавлениеНовини

Шеф Петко Шаранков и миксологът Михаил Узунов стават EGGоисти

Кулинарното дуо „Нож и шейкър” празнува рожден ден с първото си брънч събитие  

Шеф Петко Шаранков и миксологът Михаил Узунов стават EGGоисти в първото брънч кулинарно събитие от поредицата Нож и шейкър“. Кулинарният EGGоист ще се проведе на 6-ти и 7-ми октомври от 11 до 16 часа във Vintage House.

„Знаете ли какво е брънч? А обичате ли да хапвате лека и вкусна храна, комбинирана с чудна напитка, особено след предната дива вечер!? Ако отговорът ви е ДА, обичате следобедните срещи с приятели през уикенда и още повече обичате вкусните храна и напитки, значи това събитие е точно за вас”, приканват Шаранков и Узунов верните си почитатели, които вече година ги следват из различни клубни локации в града.

Името на следващото събитие на кулинарното дуо „Нож и шейкър“ EGGоисти съвсем не е случайно и ако вече се досещате, че ще има яйца и… Те ще са повече, отколкото очаквате! Шеф Петко Шаранков и миксологът Михаил Узунов са подбрали страхотни рецепти за двудневно и лежерно брънч преживяване. Ще ви очакват леки и свежи коктейли, апетитни леки ястия, усмихнати хора и гастрономски EGGоизъм! Важното уточнение е, че всяко едно от апетитните брънч блюда съдържа яйца – яйца „Роял“, шакшука, сандвич „Монте Кристо“ и още. Коктейлните изкушения пък включват French 75, мимоза и белини.

Кулинарното дуо имат още един повод за събиране. През октомври 2018 година отброяваме 1 година от първото събитие на „Нож и шейкър“. Не забравяйте да резервирате своите места за най-добрия брънч уикенд в Пловдив, припомнят организаторите.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина