Вкусът на градаЖивотЗабавлениеНовини

Стефан Вълдобрев и Филип Аврамов ще озвучат Street Food & Art Festival в Пловдив

Индийска банда също се включва в музикалната програма

През 2019  Пловдив е Европейска столица на културата, а паркът около Гребната база, освен едно от любимите места на пловдивчани, от 1 до 4 юли 2019 ще се превърне в кулинарна фестивална зона.

Street food & Art Festival ще обогати културната програма на града с десетски събития – блогъри, влогъри, артисти, професионални готвачи и популяни лица ще покажат умения на живо пред публиката на фестивала, а специално подбрани ресторанти и кухни на колела ще приготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни!

В рамките на 4 дни фестивалът ще обедини няколко вида изкуство в напълно автентична градска среда – кулинария, лятно кино, музика, литература, театър,  а всяка фестивална вечер ще завършва с unplugged концерти и лятно кино на открито.

Едни от специалните гости на сцената на фестивала ще бъде индийската фюжън формация TAPI Band. В стилът им ще открием много джаз, автентични фолк елементи и интересни послания. След два албума и турнета в Южна Азия, Великобритания и Япония, TAPI Band вече нямат търпение да се срещнат с пловдивската публика на Street food & Art Festival.

Останалите фестивални вечери са посветени на Филип Аврамов и групата му Джинджифил (2 юли 2019), Стефан Вълдобрев и китариста Мирослав Иванов (3 юли 2019) и група P.I.F (4 юли 2019). Unplugged форматът, в който ще ги чуем, след като цял ден сме се наслаждавали на кулинарни изненади, ще предостави един съвсем различен начин да съпреживеете любимите си парчета.

И това не е всичко – афиша на лятното кино на Street food & Art Festival също е готов и включва специална селекция кулинарни филми, на които ще може да се насладите на огромен екран под открито небе!

„Сент Амур“ (Франция, Белгия) е уникална кулинарна комедия с Жерар Депардийо, която ще може да видите на 1 юли 2019. На следващия ден екранът ще превземе номинираният за Златен глобус „На един черпак разстояние“.

В следващите два фестивални дни ще видим руската комедия „Кухня: Последната битка“ (3 юли 2019), както и неописуемо смешната история, разказана от Жак Рено във филма „Като готвачите“ (4 юли 2019)

И това е само началото – очаквайте пълната програма и още много любопитни новини около фестивала.

Фестивалът е с вход свободен.

Street food & Art Festival тази година ще се проведе в Пловдив, Бургас и Варна.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина