АктуалноВкусът на градаЗабавлениеНовини

Новите места в Пловдив 2019

Lost in Plovdiv разкри какво още се появи на кулинарната и клубната сцена напоследък

Годината, в която Пловдив носи гордо титлата Европейска столица на културата настъпи, а очакваните туристи са многобройни. Не по-малко са и заведенията, при които се наблюдава стабилен тренд на постоянно отваряне на нови локации и изпробване на концепции. Още от 2017 година екипът на единствения дигитален пътеводител под тепетата ви информира за някои от местата, които не бива да пропускате да посетите, а през 2018 продължихме темата с още 5 нови ресторанта и кафенета.

В периода преди пролетния сезон е най-подходящото време за посещение на Града на седемте хълма и точният момент, в който да разкрием какво още се появи на кулинарната сцена напоследък.

Едва ли има някой от нас, който да не е почитател на качествената пица, а от средата на януари Pizza Pazza е дестинацията за всички, които са пропуснали да си резервират билет до Италия за уикенда. „Лудата пица”, както гласи преводът на избраното име, е заведение за бързо хранене с единствен акцент пицата. Но не каква да е, а качествената такава, направена по автентични италиански рецепти и с локални продукти от Апенинския полуостров. Пробвайте задължително!

След Италия ви водим на кулинарно пътешествие и до Тайланд с Wok and Load Thai street food. Малката каравана се намира точно до сцената „Ядрото” в квартала на товрческите индустрии и предлага типична за Азия улична храна. Избраното ястие е максимално по ваш вкус, тъй като сте свободни да посочите сами основата, добавката и соса.

Още нови места вижте в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина