Вкусът на градаЗабавлениеНовини

Два български бранда гостуват в Галерия 28

Два български бранда гостуват на първото за годината събитие в Галерия 28 в Капана. Rada by Radina и Kloshar bags  представиха уникалните си дизайни снощи, а дрехите и аксесоарите им ще се предлагат в Галерия 28 до 19 януари.

RADA by Radina представи за първи път лимитирана колекция от суитшърти, якета и панталони. Брандът изгражда стила си посредством дипломната работа на дизайнерката Радина Константинова, която завършва моден дизайн в Милано през 2018. Модната линия е концентрирана върху бутиковото производство, залага на качествени материали и иновативен дизайн, като има за цел да запази динамичния и свеж облик на спортните дрехи, съхранявайки удобството и функциалността им.

Радина завършва бакалавър в Милано със специалност моден дизайн. “Вдъхновението за дипломната ми работа са народните носии, по-конкретно техният силует и наслояване на отделните части на облеклото и от друга страна бродериите, по-специално елбетицата (двойният кръст), който е много важен елемент в народното творчество. Главната ми цел беше да използвам тези елементи и да ги преобразя изцяло, променяйки традиционните цветове в ярки, използвайки техничести материи, за да придам спортен и младежки вид. обичам да си пречупвам през моята призма и да си избирам отделни детайли които да използвам,” споделя дизайнерката.

Kloshar bags са ви подготвили нови модели, специално изработени за гостуването им в Галерия 28, като бройките са силно ограничени, а самите модели няма да се изработват повторно. Отново ще са в техния любим диско стил – холограма, прозрачен винил и лъскави материи, съчетани с емблематични музикални заглавия.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина