Актуално

Възможност да спечелите покана за прочутите Концерти на възглавници

С верен отговор в социалните мрежи или по имейл на въпроса „Кой световноизвестен български оперен певец е роден в Пловдив?“ а. Никола Гюзелев, б. Борис Христов или в. Николай Гяуров, можете да получите специална покана за цялото семейство за първия за тази година Концерт на възглавници в Пловдив. Той ще се състои на 22 април, неделя, в Регионалния исторически музей на пл. „Съединение“ № 1, като печелившият ще може да избере между два концерта: от 11:00 и от 17:00 ч. За целта организаторите канят всеки желаещ да се включи в томболата да даде верен отговор на страницата на „Георги Стаменов – Кмет на район „Централен“ или по имейл на: [email protected]. Краен срок за участие е неделя, 15.04.2018г.

Солисти и в двата концерта ще бъдат Доротея Доротеева (сопран) и Александър Мутафчийски (баритон). Великолепните музиканти са подбрали виртуозни оперетни арии и дуети, които ще прозвучат под изкусния акомпанимент на пианистката Венета Нейнска. Във фоайето на Регионален исторически музей ще бъдат отворени и щандовете на партньорите на Концерти на възглавници, които са подготвили интересни предложения за публиката: Учебен център Хелен Дорон, Гайо Шоколад, както и Куайсер Фарма.

Концерти на възглавници са проект на Модо България и са оценени от публиката като най-престижния и успешен цикъл от класически концерти за деца в България. Официален партньор на събитието е район „Централен“ и Георги Стаменов – кмет на района.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина