Актуално

Вторник вечер с „Революция X“ и „Вездесъщият” на Филмови нощи във Филипополис

Вторник вечер 20-ото издание на „Филмови нощи Филипополис“ продължава с още два родни филми, които през изминалата година събудиха сериозен зрителски интерес. Предлагаме ви възможността да видите РЕВОЛЮЦИЯ Х и ВЕЗДЕСЪЩИЯТ на голям екран под звездите, за да се убедите, че българското кино може да предложи разнообразни истории.

От 21:10 ще бъде прожекцията на „РЕВОЛЮЦИЯ Х “ – продължение на огромния хит „Революция Z”, филмът разказва за група, която заминава на първото си голямо турне на морето, но продуцентът налага на Боби и Филип нова вокалистка – популярната в БГ певица ГЕРИ – НИКОЛ, на която всички в групата се дразнят. Приятелката на китариста Боби – Мира, е свалена от участия, като солист и е принудена да се присъедини към училищния лагер на 197-мо СОУ заедно с гаджето на Филип – Криси. Двете двойки планират да се виждат тайно и да изкарат романтична ваканция, но директорът на училището Цеков има свой план за пътуването.

По-късно, от 23:30 ще можете да видите „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ“ на Илиян Джевелеков с участието на звездите Велислав Павлов и Теодора Духовникова. Историята се завърта покрай всевиждащото око на Големия брат. Героят Емил Борилов (Велислав Павлов) е писател, който, в търсене на оригинален сюжет, поставя скрити камери навсякъде около себе си, за да наблюдава колегите и семейството си, но бързо се пристрастява към тайното знание за другите и започва да контролира живота им. Кражби, изневери, няколко голи сцени за сол и дори смърт са само началото на перверзната му игра.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина